Nyheder

Ugens preview

1 kamp fredag, 1 kampe lørdag og 1 kampe søndag er på menuen i DL i denne uge hvor coach for Stevnsgade Superwomen, Hrannar Holm har kigget i sin krystalkugle og mener at de 3 kampe ender således:

SISU – Virum Vipers (fredag kl. 19.30)

Interessant kamp. Første gang holdene mødtes vandt Virum en tæt kamp på hjemmebane, 56-52. Tror begge hold er blevet bedre siden da, og kampen kan godt blive vel spillet og spændende.

Sisu har fået en ny amerikansk spiller, Carli Rosenthal, som efter sigende skal være både stor og stærk. Det hjælper uden tvivl i kampen under kurvene mod reboundsstærke Valerie Driscoll. Sisu har to dominerende scorere, Catharina Palm og Kama Griffitts, der er en farlig skytte. Mon ikke den nye bidrager med et par points under kurven.

Virums styrke er ikke mindst forsvaret, men de har også mange spillere der kan sætte points på tavlen, især når point guarden, Caitlin Ingle, spiller godt.

Resultatet afhænger bl.a. af hvor stærk Sisus nye spiller er. Forventer i hvert fald, at det bliver tæt. Måske hjemmeholdet vinder (igen) med fire points, 74-70.

Lemvig Basket – Stevnsgade SuperWomen (lørdag kl. 15.30)

Sidste gang holdene spillede vandt Stevnsgade på hjemmebane med ni points forskel i Nørrebrohallen.

Lemvig var skadesramt og kun seks spillere kom på banen. Lemvig har ikke vundet en kamp endnu, men det er kun spørgsmål om tid hvornår det sker. Og det sker sandsynligvis på hjemmebane. Ved ikke hvordan der ser ud angående skaderne, men de har i hvert fald Louisa Murphy som er en meget dygtig inside spiller. Deanna Mayza spillede godt i sidste kamp og jeg tror, at når Kaitlyn Mathieu vender tilbage så bliver Lemvig betydeligt stærkere.

Det er jo vigtigt for Lemvig snart at starte med at vinde kampe, ellers kommer det til at være en vanskelig opgave at nå fjerde pladsen inden sæsonen er slut.

Stevnsgades hold har mange nye spillere og to nye trænere. Det er ikke lykkedes endnu at spille en rigtig god kamp, der bliver dog arbejdet på det. Håber selvfølgelig på, at holdet kan vise lidt fremskridt i Lemvig og hive sejren med hjem.

Det er dog aldrig nemt at spille i Lemvig, det ved alle. Mit bud er dog (selvfølgelig) en udesejr på fem points, 62-67.

Værløse BBK – Hørsholm 79ers (søndag kl. 18.30)

Værløse overraskede meget da de vandt stort over Lemvig for omkring en måned siden. Da viste de, at de godt kan spille god basketball, selvom om de er unge og uerfarne. De fleste kampe har de dog været uden reelle chance, men det vidste man godt kunne blive tilfældet, inden sæsonen startede. Det drejer sig om at vænne sig til niveauet og udvikle spillere. Den fokus kommer de helt sikkert til at have når de møder ligaens tophold fra Hørsholm.

Hørsholm har som forventet været suveræne. De blev nummer to sidste år og vender tilbage med det samme hold plus tre rigtig gode nye guards, der iblandt to tidligere landsholdsspillere, den dygtige point guard Grit Ryder, og den farlige skytte, Emilie Fogelstrøm. Hørsholm spiller godt i begge ender af banen, og de kommer ikke til at få problemer med det unge Værløse hold, selvom hjemmeholdet uden tvivl viser god kampgejst.

Hørsholm vinder med plus/minus 30 point.