Nyheder

Ugens preview

4 kampe spilles der i DL over de 2 kommende weekender og Virum Vipers nye headcoach, Kim Rasmussen kommer her med sit bud på de 4 kampe, hvor hans eget hold får besøg af oprykkerne fra Værløse BBK.

Lemvig Basket - SISU (lørdag kl. 15:30)

Uha, denne kamp er nok årets vigtigste kamp for Lemvig, taber de denne er der tale om en regulær krise.

Vi spillede jo selv i Lemvig i årets første kamp og de har faktisk et ret godt hold og er på papiret klar favorit.

De har dog ikke leveret endnu og kampen mod Værløse i sidste uge var nok lavpunktet. Det bliver spændende at se om de kan få vendt skuden. Jeg tror på at de kan, men nok ikke helt oppe i omdrejninger endnu, så en 7 points sejr til Lemvig.

Hørsholm 79ers - Stevnsgade SuperWoman (lørdag kl. 16:00)

Dette er (selvom der kun er spillet 3 kampe) nummer 1 mod nummer 2.

Jeg ser dog klart Hørsholm, som favorit. Stevnsgade er rutineret og solide, men Hørsholm har et gear mere og er mere alsidige i deres spil og har indtil nu kunnet gå dybt på bænken. Jeg tror på en forholdsvis sikker sejr til Hørsholm på 10-12 point.

Virum Vipers - Værløse BBK (søndag kl. 17:30)

Det er jo altid underligt at skulle spå om signe egne kampe, men det skal man jo i denne "træner runde"

Værløse har hentet en dygtig og solid amerikaner der virkelig hjælper dem under kurven. De spiller hurtigt og alsidigt, med mange der kan score.

Vi må dog påtage og favoritrollen og det gør vi også gerne. Værløse var flyvende i sidste runde mod et (ud fra videoen) ret uoplagt Lemvig hold, der ikke tog Værløse seriøst før det var for sent.

Værløse kommer med fuld energi og vil forsøge at gentage successen mod Lemvig, dette vil vi naturligvis gøre hvad vi kan for at forhindre. Jeg er sikker på at det nok skal lykkedes og vi lever op til favorit værdigheden.

Med fare for at lyde arrogant, så skulle det meget gerne blive til en hjemmesejr på 20+.

Hørsholm 79ers - Lemvig Basket (lørdag den 28. oktober kl. 15:00)

Som nævnt tidligere har Hørsholm et dybt hold og har mange strenge at spille på.

Lemvig er meget afhængige af deres 3 amerikanere, samt Ivana Udovalieva, de skal levere højt niveau og blive ude af fejl problemer hvis Lemvig skal gøre sig forhåbninger om at tage point med hjem fra Hørsholm.

Denne kamp har 2 mulige scenarier, som hænger sammen med Lemvigs kamp mod SISU tidligere på ugen.

Hvis Lemvig har tabt til SISU, så taber de også stort til Hørsholm, i så fald 20+ til Hørsholm.

Hvis Lemvig vinder over SISU, så bliver det en helt anden kamp, dog nok stadig med samme udfald, men med en væsentlig mindre margin i størrelsen 4-6 point.