Nyheder

Ugens preview

3 hverdagskampe i denne uge, og coach for oprykkerne fra Værløse BBK kommer her med sit bud på de 3 kampe.

Værløse BBK - Lemvig Basket (onsdag kl. 19:30)

To hold som kom ud af weekenden med hårde nederlag, hvor ikke meget lykkedes, så der bliver helt sikkert kamp til stregen fra begge hold onsdag aften i Søndersøhallen for at vise at weekendens forestilling var en enlig svale.

Det er to hold som er relativt forskellige der mødes. Hvis man kigger lidt på konceptet fra sidste gang der blev spillet all star game i Dameligaen – ”Nationals vs. Imports” så minder denne kamp i nogen henseender om dette. Lemvig har meget udenlandsk fire power med enkelte danskere og Værløse består af unge danskere med en enkelt udlænding, så det bliver modsætningerne der mødes.

Lemvig må påtage sig favoritværdigheden, da de er langt mere erfarne, men Værløses unge damer vil gøre alt for at rejse sig efter weekenden. Forhåbentlig bliver det en super spændende og seværdig kamp med to hold på jagt efter sæsonens første sejr.

Sisu - Hørsholm 79ers (onsdag kl. 20:00)

Et Sisu hold med to fremtrædende amerikanere og dameligaens mest scorende spiller gennem tiden, Catharina Palm Jensen, skal spille op til sit bedste for at stække et stærkt Hørsholm hold.

Hørsholm går efter min mening ind i kampen som klare favoritter, da de har et bredere hold, fordi de har været i stand til at holde fast i sidste års stærke grundstamme men derudover også har tilføjet Gritt Ryder, som helt sikkert giver dem en dygtig leder og så både Emilie Fogelstrøm og Maria Dinesen som gør bænken endnu dybere.

Hvis Sisu kan håndtere Hørsholms intense forsvar igennem en hel kamp, så kan det blive en kamp, men lykkedes det ikke, så tror jeg Hørsholm tager endnu en overbevisende sejr.

Stevnsgade SuperWomen - Virum Vipers (fredag kl. 19:30)

En svær kamp at spå om – dels fordi det er svært at sige noget om Stevnsgade helt reelle niveau, da de ikke spillede super overbevisende mod Hørsholm og havde en relativ let kamp i Værløse i weekenden og så har jeg endnu ikke set Virum, så det er svært at sige så meget om dem. Spillerne kender jeg, men deres holdkoncept med nyt træner team og nye amerikansk PG har jeg endnu ikke indsigt i, da vi først møder dem d. 22. oktober.

Man kan sige, at Virums trænerteam burde have rigtig god indsigt i Stevnsgades triangle offense, 2-2-1 zone pres og zone forsvar, så de burde på den måde kunne være rigtig godt forberedt på hvad der møder dem. Så kommer det ned til match ups også, hvor hvis der er nogen som måske kan minimere Valerie Driscolls indflydelse, så vil jeg tro, det er Emilie Hesseldal. Hun er rigtig god til at gøre livet surt for inside spillere både i forsvar og angreb fordi hun er lang og meget bevægelig og har et super godt instinkt.

Jeg tror det kan blive en rigtig spændende kamp med mange gode match ups. Stevnsgade har hjemmebane og det tror jeg kan blive afgørende hvis de kan få en masse i hallen til Friday Night Special – god mad og en dameliga kamp; what’s not to like! Jeg tror Stevnsgade tager sejren i en tæt kamp.