Nyheder

Ugens preview

Alle har vundet og alle har tabt – Dameligaen er mere lige end længe.

Den er ung, skader på de enkelte hold er afgørende og de sidste 2/3 af turneringen ser ud til, at kunne give en hel del spændende kampe lyder det fra SISU`s træner Morten Thomsen som her kommer med sit bud på ugens 2 kampe.

SISU selv står forhåbentlig med to nye profiler efter jul, som sammen med erfaringerne fra første 1/3, kan gøre os endnu stærkere.

Åbyhøj IF -Lemvig Basket (onsdag kl. 18:30)

I kampen om Vest Danmark mødes to ”varme” mandskaber. Gæsterne har fundet melodien og spiller med stor selvtillid. De unge piger fra Ådalen fik knækket koden og gik sejrrigt ud af opgøret mod Stevnsgade.

Åbyhøj har taget de to absolutte tophold (Virum og 79ers) til stregen; men det betyder helt sikkert rigtig meget for projektet, at man rent faktisk vinder en kamp, og ikke bare lige ved og næsten.

Rebound spillet og det direkte amerikaner opgør i postspillet bliver afgørende for udfaldet. Mit bud er, at gæsterne har lidt mere tyngde og er blevet ”advaret”, så derfor vinder kampen med 10 point.

SISU - BK Amager (torsdag kl. 20:30)

Gæsterne kommer direkte fra en flot sejr mod mestrene. Hjemmeholdet har ikke stillet med stærkeste hold siden de to hold mødtes senest.

En konsekvens heraf, er taget og Sisu må desværre sende Shaniqua Nilles hjem, så hun kan få styrket, plejet sit knæ. En erstatning er valgt og der arbejdes på, at hun bliver klar til kampene i 2017.

Dameligaen er utrolig lige i år og som i de fleste andre kampe, er det dagen, som bliver afgørende. Amager har rutinen og Sisu skal have styr på Katarina Palm, hvis de skal have en chance. Kampen om ”midtbanen” bliver vigtig, imellem to guard dominerede hold. Mit bud er, at det bliver lige, med en lille favoritværdighed til gæsterne.