Nyheder

Ugens preview

4 kampe er på programmet i denne uge og assisterende coach for Horsens BC, Sonny Madsen kommer her med sine bud på kampene.

Stevnsgade BBK – BK Amager fredag kl. 19.30

Allerede fredag aften skal Stevnsgade og BK Amager i aktion til Friday Night Basket i Nørrebrohallen (rigtigt godt initiativ med Friday Night Basket) og holdet vil få rigtig mange tilskuer i ryggen.

Stevnsgade har vist rigtig gode takter, og har spillet overbevisende basket med to stærke amerikanere.

BK Amager er et stærkt, fysik og hurtigt hold med mange gode skytter og en stærk amerikaner i Keyona Bryant. BK Amager er årets angrebsmaskine som skal stoppes, hvis Stevnsgade skal have chancen for at tage sejren. BK Amager er første udfordrer til SISU, så de er favoritter til kampen. Det bliver en tæt kamp med masser af underholdning og god basket, men ……

Stevnsgade vinder med 1 point.

Horsens BC – Lemvig Basket lørdag kl. 14.00

Der er lagt op til et spændende opgør i Horsens efter at Horsens BC tabte i sidste runde mod Åbyhøj med 49 point, så Horsens BC har noget at bevise over for dem selv.

Horsens BC har vist sig bedre spillende på hjemmebane, men det unge Horsens hold kæmper stadig for at finde spillestillen efter første sejr i første runde. De skal finde det hurtige spil frem mod de lidt tungere Lemvig spillere.

Lemvig Basket har et stort potentiale med unge, erfarne spillere og ny træner.  Derudover har de selvfølgelig Emily Hatch og Raven, der helt sikkert giver noget størrelse inside. Vestjyderne skal bruge deres fysik mod Horsens BC . De skal have tempoet ud af kampen og spille hårdt inside. Lemvig Basket har favorit rollen og ……

Lemvig Basket vinder med 15 point.

Hørsholm 76ers – Åbyhøj IF lørdag kl. 15.00

Begge hold har sejr med i bagagen fra sidste runde, dog Åbyhøj høstede en masse selvtillid med en sejr over Horsens BC med 49 point.

Denne her kamp kan dog gå begge veje. Det afgørende er hvilket hold der får kontrol over kampen, da det bliver en hård og underholdende fight. Begge hold spiller uptempo basket med et solidt og aggresive pres. Kampen vil bølge frem og tilbage mange gange, men det hold som er mest aggressive og med mindst turnover løber med sejren.

Kampen bliver en fartbombe med masser af intensitet og ....

Hørsholm vinder med 3 point i overtid.

Værløse BBK – Virum Vipers søndag kl. 16:30

Spændende kamp, hvor begge hold jagter deres første 2. point på kontoen, så meget er på spil.

Denne kamp kan også gå begge veje, men Værløse har nok favorit rollen med mere dameliga erfaring og 2 amerikanere.

Kampen bliver om nervøsitet og holdet som får kontrol over nerverne kommer bedst ud af kampen. Utrolig spændende kamp, som vil give selvtillid i de følgende kampe for vinderholdet.

Det blvier tæt men Værløse BBK trækker det længste strå til sidst og....

Værløse vinder med 8 point.