Nyheder

Ugens preview

I den kommende weekend starter årets DL og i lighed med de seneste sæsoner skifter de 7 hold med at komme med ugens preview.

Første hold til at kigge dybt i krystalkuglen er Hørsholm 79ers, hvis coach Jesper Krone komme med disse 3 bud til rundens kampe.

BK Amager - Lemvig Basket

En spændende første kamp for begge hold. Lemvig ser ud til igen at have et stærkt hold med en smule mere bredde end tidligere. Amager vil være stærke i år, da de har næsten hele truppen tilbage fra sidste sæson, men med en Maria Dinesen tilbage fra en lang skades pause.

Det bliver en tæt kamp, hvor resultatet nok afhænger af hvem der får lov til at styre tempoet. Jeg tror på at det sammenspillet og stærkt besatte Amagerhold vinder. De har også en stærk hjemmebane i ryggen.

BK Amager +5

Sisu-Hørsholm 79ers

Det er altid svært at spå om egne kampe, og det er endnu sværere da begge hold har en del nye spillere og dertil nye trænere.

Holdene minder nok lidt om hinanden i forhold til sammensætning. Begge hold har tre udlændinge og en del unge danske spillere. Jeg tror på en intens og lige kamp, og måske en lille smule rodet pga at det er sæsonpremieren og første ligakamp for mange af spillerne.

Det kan gå begge veje, men jeg håber vi er heldige og kommer fra Gentofte med en sejr.

79ers +1

Stevnsgade SuperWomen - Åbyhøj IF

Det vil være nærliggende at spå en sikker sejr til Stevnsgade, men Åbyhøj kommer med et spændende hold med flere erfarne spillere samt en del unge dygtige talenter.

Dog har hjemmeholdet rutinen og en god hjemmebane, så det bliver nok en smal hjemmesejr.

Stevnsgade SuperWomen +5

Jeg er blevet bedt om at komme med mit bud til en DM vinder. Det er jo ganske umuligt at sige noget om nu, men i min bog er favoritterne naturligvis Virum, med Lemvig og Amager som stærke outsidere. Dog tror jeg alle hold kan spille med om medaljerne, når vi når til slutspillet.