Nyheder

Ugens preview

Efter midtugens 1. kvartfinaler er det nu tid for kvartfinale 2. 

3 hold har ryggen mod muren og an risikere at sæsonen slutter lørdag eller søndag.

Jesper Krone head-coach fra BK Amager kommer her med sit bud på de 3 kvartfinaler.

Hørsholm - BK Amager (lørdag kl. 13:00)

Det er to hold som står godt til hinanden, og deres to tidligere indbyrdes opgør i Fire Arena i år har været meget tætte. Det bliver sandsynligvis ligeså en tæt kamp lørdag.

79ers har ryggen mod muren, men holdet har flere erfarne profiler, som har spillet under pres før. Dertil kommer en dygtig trænerduo og et godt hjemmepublikum.

Amager tog første stik, men dog med lidt malurt i bægeret. Deres roster er forvejen præget af en del skader, og Emilie Fogelstrøm kan måske tilføres denne liste. Hun måtte udgå i første opgør med en mindre hjernerystelse. Heldigvis for Amager råder der over flere gode guards.

Det bliver en meget tæt og intens kamp, men jeg tror mit hold.

Amager vinder med 2 point og er derved klar til semifinalerne mod Stevnsgade Superwomen.

Åbyhøj IF - Lemvig Basket (søndag kl. 13:00)

En overraskelse fandt sted i den første kamp.

Åbyhøj har gjort store fremskridt i den sidste del af sæsonen, hvorimod Lemvig har været ramt af en del skader på væsentlige positioner. Hvis Lemvig får held med deres store og tætte zoneforsvar, og de får ramt lidt flere skud, så har de en god chance.

Åbyhøj har dog mandskabet og individuelle dygtige spillere, som kan åbne ethvert forsvar med både skud og drives mod kurven.

Det hold der rammer deres høje niveau, vinder kampen, men jeg går med en kneben sejr til gæsterne på +5 point og så skal det hele afgøres i en 3. kamp på tirsdag i Lemvig.

SISU - Virum Go Dream (søndag kl. 16:00)

Det blev en sikker sejr til Virum i første kamp, og på trods af, at SISUs unge spillere, er begyndt at finde liganiveau, så bliver 2. kamp også en sikker Virum sejr.

Virum Go Dream vinder med +20 og sender SISU på sommerferie.