Nyheder

Ugens preview

Torsdag aften blev det sidste af de 4 hold til semifinalerne fundet, da Lemvig Basket vandt den3. og afgørende kamp over Aabyhøj IF.

Lørdag går det så løs med semifinalerne og Thomas Johansen fra netop Aabyhøj IF kommer her med sit bud på de 2 kampe.

BK Amager - SISU (lørdag kl. 16:45)

SISU slog Stevnsgade i kvartfinalerne med 2-0. Amager har spillet sig op igennem sæsonen og har dygtige og rutinerede spillere. Holdets amerikaner Lauren har vist stor styrke især i anden halvdel af sæsonen og sammen med Katarina vil Amager altid være en stor mundfuld. SISU har også spillet sig op igennem sæsonen. Deres styrke er deres fantastiske forsvar, som er det bedste i ligaen. Deres store Svaghed er evnen til at score point.

Jeg tror på at SISU vinder i kraft af deres større rutine og så tror jeg at forsvar slår angreb i denne kamp. SISU vinder med 10.

Hørsholm 79ers - Lemvig Basket (lørdag kl. 14:00)

Lemvig vandt grundspillet men har haft problemer med at finde det samme spil frem i mellemspillet og holdet blev også testet i kvartfinalerne. Lemvigs styrker er at de kan score point. De har Ligaens bedste spiller. Deres svaghed er deres bredde og deres forsvar. Hørsholm har alle brikkerne til at slå Lemvig. De har dog ikke gode erfaringer med holdet fra Vestjylland, og Lemvigs sejr i Hørsholm uden Nathalie Day, hvor Joanna Miller sætter sccoringsrekord med 47 point, må stadig gør ondt.

Hørsholms styrker er deres forsvar som er noget bedre end Lemvigs, men de scorer så også færre point end Lemvig. Alt i alt en spændende Semifinale som kan gå hele vejen i 5 kampe.

Jeg tror på en Lemvig sejr i første kamp. Jeg tror ikke det er en fordel at sidde over til semifinalerne og Lemvig er kampklare. Lemvig vinder med 10.