Nyheder

Ugens preview

4 kampe spilles i Mellemspillet i denne uge og de 2 kampe der er størst interesse for er naturligvis de 2 kampe lørdag eftermiddag i Hørsholmhallen, hvor DL vil have "500 til basket".

Coach for Hørsholm 79ers, Roberto Velosa har kigget i korten og kommer her med sin vurdering af de 4 kampe.

Tirsdag kl. 19.00 SISU - Åbyhøj

Sidst de to hold mødtes vandt Åbyhøj med 8 point, i en kamp hvor specielt Nicole Ballestero med 27 point og 9!! tre’ere og Sofie TP med 24 point var den afgørende forskel. SISU derimod kæmpede med at få bolden i kurven og havde flere spillere i fejlproblemer.

Begge hold kommer med en storsejr over Falcon BMS i bagagen, og afgørende bliver det, om Åbyhøj får deres profiler i gang og om SISU får styr på deres forsvar og gang i deres insidespil.

SISU +10

Lørdag kl. 13.30 Falcon BMS - SISU

Det unge mandskab fra Falcon BMS spiller på lørdag sæsonens sidste kamp. De har de seneste par måneder haft det svært og lørdagens kamp bliver nok ikke nogen undtagelse. Falcon BMS afhænger meget af om Sarah Mortensen og Elisabeth Brynaa rammer dagen.

SISU har et bredere hold og viste i sidste kamp, at de har flere der kan ramme dagen. Det tror jeg bliver afgørende.

SISU +20

Lørdag kl. 14.00 Hørsholm 79ers - Lemvig Basket

Nok den kamp med mest på spil. Hørsholm 79ers kan med en sejr spille sig direkte i semifinalen, hvorimod Lemvig med en sejr kan holde liv i deres semifinaledrømme.

Lemvig har Nathalie Day tilbage og sammen med Joanna Miller udgør de to en stærk duo godt bakket op af Ivana Udovalieva og Helle Kristiansen. For 79ers bliver aggressivt forsvar og holdspil nøglen til sejr.

79ers +6

Lørdag kl. 16.00 Stevnsgade - BK Amager

Stevnsgade har haft det svært de seneste par kampe, og skal lørdag op imod mellemspillets pt. førende hold.

Amager har ikke tabt en ligakamp i 3 måneder og ser ud til at have fundet slutspilsformen. Afgørende bliver det dog, hvor alvorlig skaden, som Catharina Palm pådrog sig i kampen mod 79ers i weekenden, er. Spiller hun, så tror jeg på en sikker Amager sejr, er hun ikke med, så kan den godt gå hen og blive tæt.

Amager +10