Nyheder

Ugens preview

Thomas Johansen, head coach for de grønne fra Aadalen har kigget dybt i krystalkuglen og kommer her med sit bud på weekendens 3 kampe i mellemspillet.

Lemvig Basket – Stevnsgade Superwomen (lørdag kl. 13:30)

Lemvig har hjemmebane og revanche til gode mod Stevnsgade. Efter at være startet brand varme er Lemvig stagneret i mellemspillet og har stadig deres første sejr til gode. Skaden til Nathalie Day betyder utrolig meget for Lemvigs spil. Uden Day har Lemvig ikke våben nok til at vinde kampe i mellemspillet. Ligesom bredden af holdet lider under Day´s fravær. Sidste kamp Lemvig spillede, spillede 4 spiller 40 minutter. Lemvig skal finde en løsning på Day og på deres spil fremadrettet.

Ligesom Lemvig er Stevnsgade også et hold der er stagneret, især efter Pokalfinalen hvor de slog Amager. Fra at være et meget bredt hold med mange muligheder, ligner Stevnsgade på mange måder holdet fra sidste år, hvor 3 spillere bar holdet. I år er det så Jordan, Hannah Sheik og måske ligaens bedste spiller pt. Ida TP der lyser klarest for holdet, imens dygtige spillere som Homann og Dokkedal virker mere som rollespillere.

Stevnsgade har fordel af et bredere hold, og kan de udnytte det, vinder de også kampen. Lemvig har individualisterne til at vinde alle kampe, men lige nu virker de til at være nede i et hul. Spiller Day op til hendes bedste har de en chance.

Stevnsgade vinder med 6-10 point.

Falcon BMS - Aabyhøj IF (lørdag kl. 13:30)

Falcon BMS taber i første runde af mellemspillet i Åbyhøj med 6 point. Falcon/BMS spiller hårdt og aggressivt forsvar. Det skal de også for at vinde uanset hvem de spiller imod. De scorer meget få point og holdet læner sig kraftigt op af Sarah og Elisabeth, som bliver ved med at imponere. Falcon BMS er svære at spille imod pga. deres forsvar. Deres chance bliver at få andre en Elisabeth og Sarah til at score i angrebet. Hvis det lykkes vil de have en chance for at vinde.

Åbyhøj har vundet deres sidste 3 kampe og er et af det hold der har spillet sig op i løbet af sæsonen. Åbyhøj har bredden til at matche Falcon BMS. De to hold har spillet tætte kampe hele sæsonen. Det tror jeg også dette bliver. For begge hold er der noget på spil. Vinder Åbyhøj, er de sikre på slutspil, og samtidig vil Falcon BMS ikke nå slutspil. Vinder Falcon BMS med mere end 6 skal de også slå SISU i deres sidste kamp for at sikre sig slutspil.

Åbyhøj vinder med 6-10 point.

Hørsholm 79ers - BK Amager (lørdag kl. 15:00)

Sidste kamp i mellemspillet er topkampen mellem Amager og Hørsholm. Begge gold spiller god basketball og Hørsholm har været det mest stabile hold igennem sæsonen. Hørsholm har i øvrigt hjemmebane fordel.

Amager er det hold der har fundet formen fra sidste år, og er ubesejret i mellemspillet. Katarina er en af de  bedste danske spillere i nyere tid, og hun har fundet formen til at kunne afgøre kampe. Samen med hende har Maria måske det bedste overblik i ligaen. Amager er et hold med utrolig mange spillere der har spidskompetencer og når de alle spiller godt, er det en fornøjelse at se på.

Hørsholm har ligaen s største spiller i Joy. Hun skal spille godt for at Hørsholm skal vinde denne kamp. Hørsholm har en utrolig bredde og mange der kan gøre en forskel. Ivana og Maja  er de spillere der kan kreere spillet og volde modstanderne problemer. Ud over det har Hørsholm Rutinerede Kræfter som Anne Deleurant som vil kunne bidrage med sin erfaring.

Jeg tror Amager vinder en tæt og underholdene kamp med 1-3 point.


Altså 3 udebane sejre runden.