Nyheder

Ugens preview

2. runde i årets mellemspil løber af stablen i weekenden med 3 kampe.

Assisterende coach for Falcon BMS, Anders Stuhr Jørgensen har kigget i krystalkuglen og kommer her med sine bud på kampene:

BK Amager - Hørsholm 79’ers (Lørdag kl. 14:30)

Lørdag byder på en tidlig topkamp i mellemspillet mellem grundspillets nummer to, Hørsholm 79ers, og nummer fire, BK Amager. Begge hold stiller op med masser af selvtillid i bagagen efter overbevisende sejre over henholdsvis Stevnsgade og Lemvig i den første runde af mellemspillet.

Det er to hold som i sidste runde fik vist deres store bredde i truppen, da Hørsholm spillede en rigtig flot kamp, hvor hele otte spillere kom på scoringstavlen og ni spillere spillede minimum 12 minutter hver. For BK Amager spillede alle ni spillere minimum 10 minutter og otte kom på scoringstavlen.

Den regulære sæson bød på hjemmesejre i de to indbyrdes opgør, så der er lagt op til en intens kamp i Amagerhallen, hvor det bliver spændende at se, om det er stjernerne eller bredden på de to hold, som bliver afgørende.

SISU - Falcon BMS (Lørdag kl. 15:00)

De to hold mødtes sidst så sent som i slutningen af januar, hvor SISU vandt med 51-62, alt i mens Falcon BMS vandt med et enkelt points i de to holds indbyrdes opgør tilbage i efteråret.

Efter en sæson med mange skader har SISU nu næsten alle spillere klar og dertil har man forstærket truppen med to amerikanske spillere i klubbens bestræbelser på at forsvare DM-titlen. Falcon BMS har derimod en meget ung trup, som er vokset med ligaopgaven i løbet af sæsonen, men hvis de skal have succes med at slå SISU i lørdagens opgør, så skal de spille op til deres absolut bedste.

Stevnsgade Superwomen - Lemvig Basket (Lørdag kl. 18:30)

Både Lemvig og Stevnsgade har begge brug for en sejr, efter store nederlag til henholdsvis BK Amager og Hørsholm i den første runde af mellemspillet.

Lemvig sluttede desuden grundspillet af med et overraskende nederlag til Aabyhøj, så det bliver spændende at se, om grundspillets 1’ere kan få styr på deres spil og komme tilbage på ”sporet”, når de på lørdag besøger Nørrebrohallen.

Alt i mens Lemvig formentligt har ligaens bedste ”starting 5”, så har Stevnsgade mulighed for at køre med en noget større rotation - hvilket de dog ikke altid får gjort. En anden vigtig faktor i forhold til resultatet af weekendens opgør er at ligaens topscorer og rebounder, Natalie Day, ikke var med da Lemvig tabte til BK Amager i deres første kamp i mellemspillet Hvis Natalie fortsat er ude, så bør Stevnsgade vinde lørdagens kamp, alt i mens Lemvig bør snuppe sejren, hvis de stiller med fuld ”roster”.