Nyheder

Ugens preview - 2 midtugekampe

Januar er en travl tid for holdene i DL og efter 3 kampe i weekenden, er der allerede onsdag aften igen 2 kampe på programmet.

René Jakobsen fra Lemvig Basket kommer her med sit bud på de 2 kampe.

Lemvig Basket - Aabyhøj IF (kl. 19:00)

I Lemvig er der jysk derby, når Åbyhøj kommer på besøg.

Begge hold startede 2017 med at tabe i weekenden. Lemvig var hårdest ramt, da de tabte med hele 79-62 til Hørsholm. Åbyhøj slap billigere da de blot tabte 46-53 til BK Amager.

Da de to hold sidst mødtes blev det til en sikker sejr til Lemvig, og værterne må også tage favoritrollen på sig til denne kamp, men det er med en del usikkerhed at værdigheden tildeles.

Lemvig spillede rigtig godt op til jul og vandt de sidste 7 kampe, når man lægger pokal- og ligakampe sammen. Men det flotte kollektive spil var ikke taget med ind i det nye år, og det må være målet at få det på plads igen hurtigst muligt.

Åbyhøj har udviklet sig positivt gennem sæsonen indtil nu, og der skal nok ligge flere sejre at vente på dem i grundspillet. En af dem kan komme onsdag aften, hvis ikke Lemvig får spillet tilbage på 2016-sporet.

Lemvig har en større bredde i truppen, så de bør være i stand til at holde tempo og tryk på Åbyhøj, men det er ingen selvfølge det fører til sejr.

Alt i alt kan det godt blive en tæt kamp, men Lemvig kan ikke slippe for at være favorit og vinde med 5 point.

Virum GO Dream - SISU (kl. 20:30)

Her er hjemmeholdet også favorit, selvom SISU startede året med en god sejr over Stevnsgade. Virums stabilitet bliver dog afgørende. Holdet har med enkle midler og et klart koncept spillet en flot sæson.

På papiret er Virum ikke meget stærkere end hverken SISU eller de øvrige hold i ligaen, men de udnytter potentialet godt og er inde i en rytme, som er vanskelig for de øvrige hold at bryde. Det er naturligvis en udfordring for Virum at holde koncentrationen og holde disciplinen, men mod SISU på de kunne udnytte et fysisk overtag og en bredere trup.

Begge hold læner sig op ad vigtige profiler, og det har naturligvis betydning, hvordan disse rammer dagen. En hjemmesejr på +10 point er dog en sandsynlig slutning på kampen.