Nyheder

Ugens preview-2

Efter sejre i onsdagens kampe til Hørsholm 79ers og Virum GO Dream spilles der yderligere 2 kampe i denne uge i DL.

Coach for SISU, Morten Thomsen kommer her med sit bud på de 2 kampe.

Alle har vundet og alle har tabt – Dameligaen er mere lige end længe. Lemvig er ny LP vinder – TILLYKKE!

Der er 4-5 runder tilbage, så de fleste er begyndt at se på mulige matchups i slutspillet. Kampene om 1-2 findes stadig, dog ser det mest ud som om, at 2-4 og evt. 5-6 kan ændres lidt – og et vel spillende Åby kan stadig hoppe en plads op, med et par sejrer.

Virum GO Dream - BK Amager (fredag kl. 20:00)

Virum har en revanche til gode mod Amager, som omvendt søger at komme tilbage på vinder kurs, efter nederlag til SISU.

Hos hjemmeholdet, har en kompakt defensiv, med få spillere, været melodien hele året, at man er lidt rystet efter nederlag i pokal finalen samt senest mod 79ers, er måske ikke helt skidt, i forhold til at få ”strammet op” på spillet og gøre sig klar til slutspillet.

Amager spiller noget af det pæneste hold spil i ligaen. Godt skydende og med stærke profiler, som både kan spille ude og inde.

Virum har en kamp onsdag aften mod SISU. Brugen af energi her, kan blive afgørende for en relativ smal trup. Kampen bliver lige og hjemmeholdets tyngde under kurven bliver afgørende. Virum +8

Stevnsgade SuperWomen - Lemvig Basket (lørdag kl. 14:00)

Gæsterne er pokal mestre efter en flot og fortjent sejr. På papir og i forhold til tabellen, bør gæsterne også vinde denne kamp; men…. Ida TP er kommet i form og er ved at være tilbage som én af DL’s bedste, hende får gæsterne det svært med.

Mit bud er, at Lemvig relativt hurtigt vil finde deres stærke zone frem; men hvis skytterne fra Stevnsgade, kan finde nettet, tror jeg at de trækker det længste strå og vinder en helt lige kamp. Stevnsgade +5