Nyheder

Ugens preview

DL`s tidligere forretningsfører og nuværende assisterende coach hos Falcon BMS, kommer her med sit bud på weekendens kampe i DL.

Lemvig Basket - Stevnsgade Superwomen (Lørdag kl. 13:30)

Både Lemvig og Stevnsdage har fået en fantastisk start på sæsonen - begge med 5 sejre og 1 enkelt nederlag. Lemvigs nederlag kom tilbage i 2. spillerunde, da de var på besøg i Nørrebrohallen. Den gang vandt Stevnsgade med to points (84-82), så der er lagt op til en spændende kamp, når de hold på lørdag kl. 13:30 mødes i Lemvig Idrætscenter.

I amerikanske Natalie Day og Joanna Miller har Lemvig to af ligaens klart bedste spillere - og spørgsmålet er om Stevnsgade kan finde ud af at dæmme op for deres angrebsspil.  Samtidigt har Stevnsgade i den seneste tid været ramt af skader, så mon ikke Lemvig snupper en hjemmesejr i lørdagens topopgør.

Hørsholm 79’ers - SISU (Lørdag kl. 15:00)

De forsvarende mestre fra SISU er fortsat hårdt ramt af skader - så det er desværre svært at se, hvordan de skal kunne hamle op med Hørsholm 79’ers i lørdagens kamp i Hørsholmhallen.

Specielt Hørsholm’s tre store spillere, amerikanske Joy Marie Burke, serbiske Ivana Jovanovic og Iben Soltau, må forventes at blive en svær ”trio” at matche for SISU (som det også hidtil har været for de fleste andre hold i ligaen).  Skal SISU holde fast i et spinkelt håb om sejr, så må det kræve en ”brandkamp” af Kiki Lund samt amerikanske Victoria Allison Lehr.

Aabyhøj IF - Falcon BMS (Søndag kl. 14:00)

Da de to hold mødtes i Bülowsvejshallen tilbage i 2. spillerunde blev det én fem-pointssejr (76-71) til Falcon BMS.

Siden da har begge hold kun hentet en enkelt sejr i ligaen (begge mod SISU), til gengæld har Falcon BMS vundet deres to kampe mod de norske regionshold rimelig sikkert, alt i mens Aabyhøj i den forgangne weekend vandt i overtid mod Norge Vest og tabte til Norge Øst.

Begge hold er meget unge og samtidigt meget ”points-afhængige” af få spillere, så det bliver spændende at se, hvem der er bedst til at styre nerverne i en kamp, som begge hold vil gøre alt for at vinde. Så kig forbi Aabyhallen på søndag kl. 14:00.