Nyheder

Ugens preview

4 hverdags kampe spilles der i denne uge i DL inden det går løs med All Star 2014 på søndag i Bülowsvejhallen hvor du kan få gratis adgang ved at klikke her (billet i døren koster kr. 35,-).

Denne uges preview er skrevet af Bente Sanchez fra Horsens BC’s bagland giver denne uge sit bud på de 4 kampe.

Stevnsgade BBK – Falcon tirsdag kl. 19.30

Falcon kommer styrket direkte fra en sejr over Hørsholm; mens Stevnsgade ikke har vundet en kamp siden 15. december, hvor de vandt over Værløse.  Ida TP og Iben Soltau må nu være spillet ind på Stevnsgade holdet og sammen med bla. Judie Foster, Sarah Eichler og Gabriella Nedic bør Stevnsgade være for stærke for Falcon.

Falcon har igen haft en turbulent tid. Atter en træner har forladt holdet, og der er en del skader. Desto større er deres sejr over Hørsholm, og der er heller ingen tvivl om at de nok skal give Stevnsgade kamp til stregen. Alligevel tippes Stevnsgade til at vinde, da de må vinde denne kamp; men det bliver ikke så stor en sejr, som sidst de to hold mødtes.

Lemvig Basket – Horsens BC onsdag kl. 19.00

Lemvig har senest ikke overraskende tabt til Sisu; mens Horsens BC tabte med kun tyve point til Amager, og det i en kamp, der absolut ikke var Horsens BC s bedste. Det er tydeligt, at Eva Bonde savnes som deres point guard. Flere andre spillere er dog så småt tilbage efter deres skader. Nye spillere er også kommet til. Og at det er svært med nye spillere, måtte man sande i lørdagens kamp. Formår trænerteamet på et par dage, at få spillerne til at spille sammen, og spiller Horsens BC igen energifyldt bolden rundt og hurtigt op ad banen, så har det unge mandskab faktisk en chance mod flere hold.

Lemvig virker dog umiddelbart for stærke til, at det kan være det hold, man får en sejr over. Sidst de to hold mødtes, kunne Horsens BC hverken holde Ivana Udovalieva eller Helle Vendelbo Kristiansen fra at score, og Emily Hatch voldte dem også kvaler. Lemvig tippes til at vinde igen; men hvor ville det være dejligt og fortjent (set med Horsens BC s øjne) med en overraskelse.

Hørsholm 79’ers – Værløse BBK onsdag kl. 19.00

Det bliver helt sikkert en spændende kamp med masser af energi. Hørsholm tabte overraskende til Falcon. Og Værløse vandt nok lige så overraskende over Åbyhøj. Værløse må stadig juble. Hannah og Safia Sheik er varme og det ikke kun fra 3’eren. Devon Quattrochi og Janet Hatfield er også stærke. Så det bliver måske ikke en let opgave for Hørsholm; sidst de to hold mødtes vandt Hørsholm med 36 point; sådan kommer det ikke til at gå denne gang. Kampen bliver meget mere lige. Dog tippes Hørsholm til at løbe med en smal sejr.

BK Amager –Virum Vipers torsdag kl. 19.00

Virum Vipers kommer på besøg på Amager. BK Amager er klart favoritter. De har kun tabt to kampe i hele sæsonen, men deres seneste sejre over Værløse og over Horsens BC har ikke været de største.  Faktisk ser det ud til, at man godt kan drille Amager.

Opskriften er, at man skal stoppe Keyona Bryant under kurven og samtidig få Catharina Palm og et par skyttere dækket op alt i mens man selv får scoret nogle hurtige point. Det lyder nok lettere end gjort; men Virum Vipers skal spille energifyldt og hurtigt. Amager vinder kampen, men Virums nederlag behøver ikke at være på meget mere end 15 point.