Nyheder

Ugens preview

5 kampe er der på menuen i denne uge i DL, hvoraf den en er direkte på Kanal Sport onsdag kl. 19:00.

Head-coach for Aabyhøj IF, Thomas Johansen giver her sit bud på hvordan de 5 kampe ender.

SISU - Hørsholm 79ers onsdag kl. 19:00

Topopgør i DL og en kamp der bliver vist direkte på Kanal sport. SISU har vist stor styrke i år, på trods af, at flere bærende spillere har forladt holdet. Deres store rutine og evnen til at steppe et gear op, når de har brug for det, er der ingen andre hold der matcher.

Hørsholm spiller godt og hurtigt med rigtige meget outside spil, de har meget høje procenter, men er det dårligst reboundende hold i ligaen. Hvis Hørsholm skal have en chance skal de finde hullerne i SISU’s zone, lad være med at lave for mange turnovers og rebounde godt. Begge hold er sikker på at ende i top 4 (næsten), så måske det kan præge kampen. SISU vinder dog kampen sikkert + 15

Falcon - Hørsholm 79ers lørdag kl. 13:30

Om lørdagen stiller Hørsholm op igen, på udebane mod Falcon. Falcon har på mange måder ikke oplevet den sæson de var udset til at have og har spillet mange kampe uden at kunne stille op i stærkeste opstilling.

Hørsholm har for mange strenge at spille på og deres skiftende forsvar vil volde Falcon problemer. Falcons profiler skal steppe for at have en chance. Hørsholm vinder +10.

Horsens BC - BK Amager lørdag kl. 14:00

Horsens tager hjemme imod BK Amager. Amager er et hold der virkelig har haft godt af at få en Amerikaner ind der kan spille godt i posten. Det har friet de unge amagerspillere op, så de spiller deres naturlige positioner.

Horsens har ikke vundet siden den første kamp i sæsonen mod Værløse. I Horsens har man også lidt meget under skader, og det er naturligt at de mange nederlag sætter spor. Hosens kæmper dog altid til det sidste og det skal man respekterer. Amager er dog for stor en mundfuld for Horsens og Amager vinder +30.

Lemvig Basket - SISU lørdag kl. 14:00

I lørdagens sidste kamp tager Lemvig imod SISU I Vestjysk bank Arena. Begge hold har spillet rigtig meget Zone i denne halvdel af sæsonen og det vil uden tvivl være til SISU’s fordel. Selvom holdet gik 0-10 på 3’eren i sidste kamp mod Stevnsgade, har de en af ligaens bedste skytter i Kiki Lund.

Lemvig har også gode skytter, men SISU evne til at bevæge sig hurtigt i Zonen vil gøre det svært for Lemvig at få frie skud. SISU vil få svært ved at holde Lemvigs to store amerikanere under kurven og vil helt sikkert fronte og doubleteame på dem. 

Spørgsmålet er om Lemvig kan gøre deres reboundspil til et våben i angrebet. Lemvig er bedre på hjemmebane end udebane hvilket kan resulterer at kampen bliver tæt, men jeg tror SISU vinder +10.

Værløse BBK - Aanyhøj IF søndag kl. 14:00

Sidste kamp i denne runde bliver spillet i Søndersøhallen hvor Værløse tager imod Ligaens yngste hold, Åbyhøj.

Ligesom Falcon kan Værløse ikke være tilfredse med deres sæson. 2 amerikanere og en Portugisisk træner er blevet hentet for at skabe resultater der er udeblevet. Værløse taber kun med 11 til Amager i sidste runde og det vidner om det potentiale der er i holdet. Det er altid svært at spille i Søndersøhallen, så Åbyhøj tager intet for givet men angriber kampen med samme alvor som alle andre kampe. Hvis Åbyhøj kan holde deres høje tempo og aggressive forsvar, og stoppe Sheik søstrene fra at få gang i deres 3’ere, burde vi trække os ud af kampen med en sejr. Åbyhøj vinder med +10.