Nyheder

Topbasket på lørdag i Amagerhallen

"Dobbeltarrangement i Amagerhallen - se de regerende danske mestre for både damer og herrer i aktion.

På lørdag den 9. november 2019 besøger Bakken BK Amagers mænd som skal forsøge at slette nullet i tabellen. En svær opgave, men i en forhåbentlig tætpakket Amagerhal kan det måske lade sige gøre. Kampen starter 14.30.

Kl. 17.00 skal BK Amagers regerende danske mestre tage imod det unge hold fra Værløse Blue Hawks. Og her sætter klubben alle sejl til for at gøre oplevelsen ekstra underholdende.

BK Amagers Susanne Jensen udtaler: "Dameligaen har udpeget en række fokuskampe, hvor hjemmeholdet går all-in omkring de ydre rammer for kampen. Kampen mod Værløse Blue Hawks er den første fokuskamp i denne sæson, så vi er spændt på hvordan det bliver modtaget af vores fans."

Lisbeth Feldvoss, supplerer: "Hallen vil være fyldt, stemningen vil være høj og der vil være forskellige konkurrencer med flotte præmier."

De to BK Amager frivillige fortæller derudover, at der er mulighed for at købe mad, som vil blive serveret før kampen. Menuen er fyldt svinemørbrad med svampe, ovnstegte kartofler og vintersalat. Prisen er kun 60 kr, og kan bestilles ved tilmelding hos BK Amager, via MobilePay 76912, husk at skrive navn og tilmelding er senest torsdag aften.

Dameligaen håber, at rigtigt mange vil komme og se topbasket og støtte det nye tiltag.

Velmødt på lørdag i Amagerhallen.