Nyheder

Til lykke til Virum Vipers

Virum vandt deres tredje kamp i nedrykningsspillet. 

Publikum var mødt talstærkt op, og man støttede hjemmeholdet i denne meget jævnbyrdige, spændende og intense kamp. Hjemmeholdet spillede en af deres bedste kampe; men heldet var ikke med dem. Kampen måtte i overtid, som også var lige til de sidste sekunder, hvor Ivana  Kostic for Virum Vipers scorede på en flot buzzer beater til stillingen 84-87.

Horsens BC startede kampen med vilje og gejst. Enna Pedhazic var hurtigt på scoringstavlen. Det var i det hele taget tydeligt, at Horsens BC ville gør alt for at vinde. Katrine Dirks er stærk i forsvaret. Virum Vipers måtte hurtigt tage en time out. 1. periode ender 22- 11 til Horsens BC.

I anden periode får Virum Vipers ved bla. Ivana Kostic og Louise Bolvig Hansen halet ind på Horsens BC, der slet ikke rigtigt kommer i gang i denne periode. Efter 4 minutter er stillingen således 27- 25. Men så får såvel Rebecca Houmøller som Kendahl Kelly sat et par vigtige 3’ere for hjemmeholdet som kan gå til pausen med en føring på 38-35.

Virum Vipers kommer også bedst fra start i 3. periode, og selvom Enna Pedhazic scorer vigtige point, og Sarah Bersang nærmest svævende finder vejen til kurven, så brænder Horsens BC også rigtig meget i denne periode og scorer kun 14 point, perioden bære præg af mange turnovers og fejlproblemer i forsvaret, så Virum kommer tilsyneladende let til deres point. Vipers er nu foran med 4 point inden de sidste 10 minutter.

I fjerde periode kommer Rebecca Houmøller og Sarah Bersang for alvor i gang og kampen er meget lige og virkelig intens. Pernille Weiland sætter en meget vigtig 3’ er for hjemmeholdet. Men igen er der brændte skud og fejlproblemer, og desværre bliver der også begået usportslige fejl på begge hold.

Med få sekunder tilbage og bolden ved sidelinjen kan Horsens BC vinde kampen; men bolden rammer ringen og triller rundt ; men vil ikke i kurven. Horsens spillere står under kurven og får rebounds, men igen bolden vil ikke i kurven og det hele skal afgøres i overtiden.

I overtiden scorer Ivana Kostic hurtigt 2 point, og derefter scorer Louise Bolvig Hansen for Virum Vipers. For hjemmeholdet er Rebeca Houmøller varm og samtidig cool og scorer hurtigt to 3’ere og har 8 point på de 5 minutter, mens Enna Pedhazic scorer på alle sine 4 straffekast. Med 7 sekunder igen har Virum bolden, og Ivana Kostic slukker med en imponerende buzzer beater håbet for Horsens BC.

Men et stort til lykke til Virum Vipers.

Topscorer for Virum Vipers: Ivana Kostic med 29 point

Topscorer for Horsens BC: Enna Pedhadzic med 28 point

Hvad der nu sker for Horens BC er uvist.  Men i hvert fald tak til trænere som spillere. Klubben, baglandet, trænere og ikke mindst holdet med de unge og talentfulde spillere ønskes al mulig held og lykke med basketball også i fremtiden.

Referent: Bente C. Sanchez