Nyheder

Tæt og intens kamp i Lemvig

I lørdagens kamp i DL tog Lemvig Basket imod Virum GO Dream i deres første hjemmekamp denne sæson.

Stemningen var i top i Vestjysk Bank Arena, da Lemvig trådte på banen, og for første gang skulle vise sin klub og by, hvad de duer til.

Uheldigvis kommer Lemvig skidt fra start, og Virum er til gengæld flyvende. Virums skud sidder fra første sekund, og på grund af Virums mange rebounds, scorer de mange point inden for de første minutter i første periode. Efter kampens første 3 min. var stillingen 3-12 til Virum. Dog får Lemvig hentet sig tilbage i første periode, og stillingen bliver 14-20 til Virum inden anden periode.

Et Virum-hold der ellers så ud til ikke at kunne støde ind i problemer mod Lemvig, mærker især Sarah DeShone og Erin McDonnells intensitet og gejst. Gode treere og et godt forsvar fra Lemvigs side får dem helt tilbage i kampen, og 4 min. inde i anden periode er stillingen 25-25. Men selvom, at Lemvig får kæmpet sig tilbage står Virum stærkt i forsvaret, og i angrebet har Lemvig svært ved at holde Ellen Marie Iversen nede med hendes skud, der holder Virum inde i kampen. De to hold gik til pause med stillingen 35-36 til Virum.

Da begge hold er klar på banen igen efter halvlegen er det tydeligt at se, at begge hold har talt om nogle ting i omklædningsrummet.

Lemvig står utrolig stærkt som et hold, og deres samarbejde holder dem inde i kampen. Fra Virums side er det et højt tempo og præcise skud, der sørger for ikke at få dem ud af kampen. Desværre laver Virum også en del fejl i tredje periode, og det giver Lemvig mange skud og ekstra point. Stillingen inden fjerde periode er 49-54 til Virum.

En flot spillende Sarah DeShone, og en aggressiv Ellen Marie Iversen og Valerie Driscoll sørger for, at kampen får en spændende og intens fjerde periode.

Med fem minutter tilbage er Lemvig bagud med 5 point, men et hurtigt tempo spiller Lemvig helt tilbage i kampen, og med 18 sekunder igen er stillingen 69-69. Med 0,6 sek. igen begår Lemvig en fejl, som sikrer Virum to straffekast til Ellen Marie Iversen. Spændingen stiger da første skud misses, men da det andet går i, og Lemvig ikke scorer i deres angreb, blev en spændende og intens kamp afgjort med stillingen 69-70 til Virum.

Det var en fantastisk kamp, der lørdag eftermiddag blev spillet i Lemvig, og både Lemvig Basket og Virum GO Dream ser ud til at være klar til en storslået sæson.