Nyheder

Tæt kamp i Herlevhallen slutter grundspillet af

Herlevhallen dannede rammen om sidste kamp i grundspillet for Wolfpacks damehold hvor gæsterne var pokalvinderne fra Åbyhøj.

Udeholdet kunne med en sejr sikre sig 2. pladsen i grundspillet og få 4 point med over i mellemspillet men hjemmeholdet ville slutte som nummer 6 både med sejr og nederlag.

Jyderne og i særdeleshed Caroline Wich kom direkte fra motorvejen og fortsatte med de 130 km/timen og nåede at bringe sig på 11-22 før andre end Katrine Jessen fandt vej til kurven for hjemmeholdet. Stillingen efter første periode er 17-29.

Heldigvis for hjemmeholdet og kampen blev Åbyhøjs spil bremset lidt og efter 2 hurtige point til udeholdet tog Wolfpack pigerne fat og med et 14-0 run kom de op på stillingen 31-33. Her kom Luka Malinka ind og gjorde en rigtig god figur samtidig med Louise Aagaard kommer ind fra bænken og starter hurtigt med 3 point. Gæster godt anført af Andrea Bach Larsen trækker dog fra igen til pausestillingen 37-48.

I midten af 3. periode får Wolfpack igen lukket hullet bl.a. med 3 x 3 point scoringer fra Thea Mikkelsen og gode rebounds fra Caroline Glud samt de tre høje piger Laura, Cecilie og Katrine. Og ved stillingen 54-55 har hjemmeholdet et par muligheder for at bringer sig foran. Det lykkedes dog aldrig og specielt Ida Mark Krogh og Caroline Wich ville det i hvert fald anderledes og scorer næsten efter behag. 3. periode vindes dog af hjemmeholdet så de kun er bagud 59-64 før sidste periode.

Hos Åbyhøj fortsætter Ida Mark Krogh og de får slået et større hul på 15 point før Cecilie, Luka og Katrine finder vej til kurven og med endnu en 3’er af Louise er hullet nu kun 6 point med 3½ minut igen. Desværre kommer de aldrig tætter på end 6 point og kampen slutter med udebanesejr på 76-83.

Det betyder at Åbyhøj slutter som nummer 2 i grundspillet og tager 4 point med over i mellemspillet. Wolfpack pigerne fik dog chance for en lille revanche da de vandt overbevisende over Åbyhøj pigerne i U19 rækken senere på aftenen og som om det ikke er nok spiller de også mod hinanden i mellemspillet hvor de 2 andre hold i puljen er Værløse og BK Amager.

Netop BK Amager er første modstander i mellemspillet og kampen spilles på onsdag d. 6. marts i Ny hal kl. 19:00

Åbyhøj møder Værløse men den kamp ligger ikke helt fast endnu.

Dagens topscorer var fra Wolfpack Katrine Jessen 17, Thea Mikkelsen 15, Cecilie Jessen 12 og Luka Malinka 11. For Åbyhøj scorede Caroline Wich 24, og Ida Mark Krogh 17, Andrea Bach Larsen 14 og Malene Lind 10