Nyheder

Tæt i Fire Arena

Kampen mellem Hörsholm og Vaerlose var et meget taet opgör. I förste halvleg var det Vaerlose der er foran med 6-8 p og i den andre kommer hjemmeholdet staerkt tilbage og det blir til sidst en meget taet kamp hvor Vaerlose til sidst vinder med 49-52.

Förste halvleg 20-28: Begge hold er klar til at kaempe om positioner og possessions og tempo er höjt fra start. Lit för mange dårlig besluttninger og afleveringer fra 79ers giver Vaerlose muligheder til at score og vare foran med 6-8 p genem hele kampen. Begge holde bruker også mange spillere för at holde tempot op.

Anden halvleg 29-24: Hörsholm kommer staerkt igang efter pausen og stepper op og presser Vaerlöse op i banen. Det giver en helt anden kamp end i den förste halvleg og 79ers har til sidst chancen til at komme meget taet på og chancen er også der för at vinde. Maja Gerlyng scorer i sluttning af kampen 5 straffer i traek men til sidst lykkes Alberte Dokkedal få bolden fra 3 p linien efter et par fingrer på bolden, Alberte scorer og efter en time-out har så Hörsholm bolden 2 gange men lykkes ikke score.

I alt er det mange skridt videre i udvikklingen af hjemmeholdets spill men det er trist at ikke ku vinde kampen hvornår chancen er der. Vaerlöse vinder reboundingen med 37-54 og turnovers er 14-22.

Topscorers; 79ers: Maja Gerlyng 13, Sara Pedersen 8, Therese Deemand 7
Topscores Vaerlöse; Janet Hatfield 11, Rikke Fabricius 10, Alexandra Chilli og Alberte Dokkedal 9 vaer

Fire Starters;
79ers: Maja Gerlyng
Vaerlöse: Alberte Dokkedal