Nyheder

Superwomen slår SISU

Stevnsgade Superwomen mødte fredag aften rivalerne fra Sisu, men ift. de sidste 3 kampe var holdet nu forstærket med 2 nye spillere Mathilde Poulsen og Clara Laursen, som begge er tidligere Sisu spillere.

Sisu stillede med 3 amerikanske spillere, 2 nye ansigter fra BMS og resten fra Sisus ungdom med 98 og 99’er.

Kampen begyndte med go fart i begge ender og en masse flotte drives og skud. Sisu startede småt for at holde tempoet højt i kampen og formåede da også at få de nemme point på fastbreaks.

Superwomen med 2 superskyttere Hanna og Mathilde sætter gang i 3’erne og formår at bringe stevnsgade foran med 4 i første periode.

2.halvleg starter Superwomen stærkt og med godt forsvar og hurtige angreb skaber de distance til modstanderne på 16 point indenfor de første 4 minutter. Også Tea Jørgensen og Alberte Dokkedal får gang i deres scoringer, da Sisu’s unge spillere spiller en smule under vanlig standard.

For Sisu skaber Ciara en masse point ved at spille agressivt og få de tætte pullups afsted. Sisu forsøger at hæve tempoet igen i slutningen af 1- halvleg og får indhentet til stillingen 43-32 med nogle flotte fastbreaks.

3 quarter starter med usikkert spil fra begge hold og der mangler koncentration og dermed falder scoringsprocenterne. Sisu får dog aldrig spillet til at fungere mens for Superwomen fortsætter Tea og Alberte med deres scoringer.  Hjemmeholdet bruger især deres fysik til at komme tæt til kurven og få trukket fejl. SuperWomen vinder perioden med 14-6.

4. quarter kan SuperWomen ikke helt finde rytmen og brænder 9 ud af de første 10 skud. Sisu får gang i deres spil igen og især Sille hæver niveauet med gode skud og drives til kurven. Dermed får udeholdet indhentet nogle point men det kommer aldrig rigtigt tæt på og SuperWomen ender med at vinde 65-51.

Ros til Sisu for at spille alle spillere selvom nogle af de unge er ret uerfarne.

For stevnsgade var det en vigtig sejr, da holdet jo sidste sæson lå klart nummer 1, men grundet skader ikke har kunnet performe på det niveau de ellers plejer.

Top Perfomere for hjemme- og udebanehold:

SuperWomen: Alberte Dokkedal (DD) 22 point og 10 rebounds og Tea Jørgensen med 17 point

Sisu: Ciare Monet 21 point, Sille Balling 12 point