Nyheder

SuperWomen slår BK Amager

På selveste ”Black Friday” stod det til som altid, en tæt og go kamp imellem Stenvsgade SuperWomen og BK Amager.

SuperWomen uden de 3 nøglespillere Ida, Maja og Kasia mens Amager stillede stærkt op dog uden Klussmann.

Kampen begynder med hele 5 turnovers fra hjemmeholdet hvilket BKA får udnyttet ret godt med hurtige scoringer og et par lange 3’er fra Fogelstrom og Kelly briner stilling til 11-0 for gæsterne efter blot 2 minutter.

SuperWomen tager en timeout og herefter vender spillet. Hjemmeholdet får gang i scoringerne og får stoppet Amagers faastbreaks. Langsomt ændres stillingen i 1 quarter til 20-15 for SuperWomen.

2. periode bliver til en 2 points kamp hvor gæsterne kommer foran for en lille stund. Fogelstrom og Rikke sætter ders præg i denne periode med skud udefra, mens Hanna brænder varm på sine skud og får sat 10 point i perioden.

Halvlegen sluttes dog af med go spænding BKA har mulighed for at udligne, men Hanna stjæler bolden med 10 sekunder igen og Victoria får lagt et tæt skud i så man kan gå til pause med 38-34 til hjemmeholdet.

3. periode presser BKA på fuld bane og får fremtvunget 3 turnovers, men formår ikke at omsætte det til en føring selvom også denne periode forbliver tæt. Alberte kommer i gang med sine flote 1x1 drives og får hældt point i, mens hos BKA er pointene fordelt. Begge hold skyder 50% overall i perioden som ender 52-52.

4. periode og kampen er intens og helt lige. SuperWomen lægger dog ud med 3 3’er fra Vic, Tea og Mathilde men lige efter Tea udgå efter usportlig og teknisk fejl, hvilket giver BKA 3 straffe og bolden i siden.

Alberte fortsætter med sine sneaky moves og får sat det afgørende skud med en flot 3’er med blot 14 sekunder igen. BKA forsøger dog efter en timeout at udligne men Victoria får stjålet bolden fra Kelly. BKA scorer 13/17 point fra straffelinjen i denne periode, mens SuperWomens mange 3’er bliver afgørende for sejren til hjemmeholdet på scoren 71-64.

Topscorer for Stevnsgade SuperWoman: Hanna Sheikh 22 og 10 rebounds, Alberte dokkedal 17 og Victoria Mikkelsen med 10 og 13 rebounds.

Topscorer for BK Amager: Kelly Hardeman 17, Catharina Palm 13, Maria Dinesen 10 og Emilie Fogelstrom 10

Husk at på tirsdag d. 29 November er der pokal kvart finale i Nørrebrohallen hvor SuperWomen tager imod Hørsholm 79’ers kl. 19