Nyheder

SuperWomen med sejr over Åbyhøj i sæsonens første kamp

Med 4 skadede spillere gentog forløbet sig fra sidste års åbningskamp, således måtte SuperWomen spille med 7 spillere i kampen.

Stevnsgade med en solid lille trup, hvor 5 spillere var med i sidste sæson mødte et oplagt Åbyhøj hold, som derimod havde masser af nye ansigter på holdet og ikke mindst en habil og solid amerikaner.

Begge hold lagde dog ud med turnovers og brændte afslutninger de første 3 minutter af kampen. Herefter fik SuperWomen gang i scoringerne med Hanna og Ida i spidsen. Åbyhøj formåede ikke helt at spille på deres profiler, men de unge viste go vilje, og især da Bianca fik sin 2. fejl efter blot 4 minutter og måtte udskiftes.

20-8 endte perioden og lignede en nem sejr umiddelbart.

2. Her begyndte både Bianca og Mariyah at komme op i gear og fik hældt point på tavlen for Åbyhøj. Dette var kun lige nok til at forhindre et yderligere forspring for SuperWomen, da Åbyhøj ikke rigtig kunne matche Ida TP i forsvaret. Både Hanna og Ida var brændvarme og således kunne Hanna gå til pausen med 15 point og 100% træfsikkerhed, mens Ida fik hældt 20 point i kurven.

3. Periode starter Åby med at dække box and 1 på Ida og formår at lukke Stevnsgade ned i de første 4 minutter, samtidigt spiller de godt angreb med masser af fart og gode afslutninger og dermed er der kun 8 points forskel. Efter en timeut får Superwomen langsomt styr på angrebet og får lukket for Åby’s fastbreaks, men ender med at tabe perioden med 1 point.

4. Periode viser hjemmeholdet stor stil især efter at profilerne træder i karakter. Alberte viser sin 1on1 skills og få sat de unge godt af. Ida kører videre med en absolut top præstation så hun ender med at score 40 point (12/12 fra straffe), og også Maja får gang i sine skud og layups. Hos gæsterne er det både Bianca, Mariyah og Sophie som scorer pointene, men leverer også en go indsats i forsvar og rebound spillet, dog ses forskellen i mellem de 2 hold tydeligt og en periode sejr på 29-7 ændrer markant på ellers 2 lige perioder inden.

Slutresultatet bliver 83-49 (20-8, 20-19, 14-15, 29-7).

Topscorer for SuperWomen blev Ida TP med 40 point. For Åbyhøj scorer Mariyah Henley 17 point.