Nyheder

SuperWoman tilbage på sporet med sejr i Nørrebrohallen

Et skadesramt Stevnsgade SuperWoman, som stillede op med kun 8 spillere, startede  kampen uden den sædvanlige intensitet.

Det straffede et stærkt og velspillende Amager hold, som fra start dominerede reboundspillet. Da Catharina Jensen bragte Amager foran med 2-0 efter 23 sekunder havde Amager allerede taget 4 angrebsrebounds.

Stevnsgade fik bedre styr på spillet og holdene stod lige, midt i perioden.

Så kom Amager for alvor i gang i begge ender af banen. På mindre end 2 minutter blev 8-9 forvandlet til 10-19 efter stærkt spil og 2 flotte 3 pointsscoringer af Emilie Keller og Catharina Jensen. Time out til Stevnsgade.

Stevnsgade slutter perioden bedst og  vigtige scoringer af Maja Gerlyng-Hansen, Simone Ceccardi og Hannah Sheikh bringer stillingen på 17-21 efter 1. Periode.

I anden periode får Stevnsgade bedre fat i spillet. Godt kollektivt forsvar holder i perioder Amager væk fra kurven. Amager fortsætter dog med bruge den stærkt spillende Portia Durret, som stadigvæk afslutter godt og er den spiller der volder Stevnsgade størst problemer.

Amager får også i denne periode et stærkt run, og bringer sig på 3 min.  fra 20 - 21 til 22 - 30. Stevnsgade bruger igen en timeout til at få styr på tingene og en imponerende periode, med super flot forsvar, mange rebounds og kontrolleret angreb fører til, at perioden ender 19 - 15 til Stevnsgade og derfor lige 36 - 36. Rigtig godt comeback af Stevnsgade Superwoman.

Stevnsgade kommer som forvandlede ud til 3. periode. Stenhårdt forsvar og god udnyttelse af chancerne gør, at de på 3 minutter bringer de sig foran med 47-35, i en periode hvor 4 forskellige spillere kommer på tavlen. Hver gang Amager mister bolden omsætter SuperWoman det i points.

Stevnsgade virker i fuld kontrol og kontrollerer tempoet i kampen. I denne periode vælger Stevnsgade alle de gode afslutninger.

Stevnsgade udbygger langsomt føringen i resten af perioden, igen med fuld kontrol over både forsvar og tempoet i kampen.

Portia Durret spiller fortsat stærkt og holder Amager inde i kampen i slutningen af perioden.

Stevnsgade vinder perioden med hele 27-14 og går til den sidste pause i kampen, foran med 63-50.

I 4. Periode bølger kampen frem og tilbage - og Amager kommer tættere på men aldrig tættere på, end nede med 6 points og Stevnsgade er fortsat i kontrol med tempo og forsvar. Fra denne periode skal nævnes kampens scoring, som Ida preetzmann laver, da kaster sig ind i feltet og mellem venner og fjender kringler bolden i kurven til 69 - 60. Vild jubel på tilskuerpladserne.

Holdene følges ad resten af perioden og Stevnsgade Superwomen trækker det længste strå med imponerende 78 - 69. Meget flot kamp af begge hold og imponerende at Stevnsgade med en kraftpræstation og brug af 7 spillere, igen vinder en tæt kamp i Nørrebrohallen.