Nyheder

Storsejr til Aabyhøj IF på udebane over Stevnsgade Basketball

Søndagen eftermiddag var dagen hvor Stevnsgade Basketballs damer havde sæsonens første hjemmekamp i Nørrebrohallen - hvor der var besøg fra Aabyhøj Ifs damer, der efter en årrække er vendt tilbage til den bedste række.

Begge hold havde mange unge nye spillere med og det blev bl.a. også til debut i DL til Marigona Luma fra Stevnsgade.

Nørrebrohallen har fået ny pointtavle og den havde nogle opstarts problemer som heldigvis blev løst efter en kort pause i kampens allerførste minutter.

Ikke blot den nye pointtavle havde opstartsproblemer i hallen. Stevnsgades damer kom også dårligt fra start og præsterede ikke at komme ind kampen i hele første periode - hvilket resultatet også bar præg af med cifrene 4-26. Aabyhøj pressede i store dele af kampen hel-bane og havde god energi samtidig med at de havde nogle gode skud både in-side og fra 3 point.

Lidt bedre gik det for Stevnsgade i 2. periode hvor resultatet endte 17-23 (samlet resultat for 1. halvleg 21-49) og der blev arbejdet på at indhente, men samtidig rakte forsvaret desværre ikke til at stoppe Aabyhøj som beholdt tempoet gennem hele kampen og leverede varen.

Kendetegnet for begge hold var at trænerne fik brugt bænkene og der blev også vist hurtige fastbreaks fra begge hold hvor man kunne se at holdene havde mange ting at byde på, men føringen og træfsikkerheden lå hele søndag eftermiddag hos gæsterne fra Aabyhøj som løb med en sejr på 55-83.

Kampens topscorer blev fra Aabyhøj IF var Alberte Rimdal med 18 point, Malene Lind Pedersen med 14 point og Stephanie Mannemar Jensen med 12 point.

For Stevnsgade var det Rikke Fabricius med 13 point, Rebecca Francker med 9 point og Safia Sheikh med 7 point.

Foto er leveret af Robert Dines Rasch.