Nyheder

Stevnsgade vinder over et skadesramt SISU

Stevnsgade har længe haft kendskab til et stort antal skader. Tea Jørgensen og Katrine Dyszkant er dog nu vendt tilbage til de spillendes rækker, mens Ida TP og andre endnu venter på at blive klar.

For SISU er skaderne af meget ny dato. Inden for den seneste uge er Jessy Boudenne kommet til skade med knæet, muligvis alvorligt, mens Camilla Blands er ude med en ankelskade.

Første periode er en tæt affære, med SISU en anelse foran det meste af tiden. Stevnsgade sørger dog for at bringe sig i front til slut, så de fører 20–21.

I anden periode kommer Stevnsgade meget aggressivt ud og får godt fat i forsvaret. Intet lykkes angrebsmæssigt for SISU, og de er heller ikke i stand til at stoppe Stevnsgade i forsvaret. Stevnsgade vinder perioden 10–31. Hanna Sheikh fører an i festen og scorer 11 af sine 16 point i den periode. I alt bidrager 7 Stevnsgadespillere til de 31 point.

Bagud med 30–52 ser det ikke godt ud i halvlegen for SISU.

Lige i starten af tredje periode kommer SISU bagud med yderligere et point, men 2 hurtige 3’ere af Amalie Carnbring Bonde bringer håbet og modet tilbage i SISU. Så det viser sig, at SISU i halvlegen har fået stabiliseret både forsvar og angreb. Men selvom de med Brooke Le Mar, Olivia Applewhite og Amalie Carnbring Bonde som motorer vinder begge perioder 20–17 og 22–17, ændrer det ikke ved, at Stevnsgade vinder kampen 72–86.

Kampen er bestemt ikke uden spænding og intensitet i anden halvleg, men SISU kommer ikke nærmere end –11 i slutningen af fjerde periode.

SISU skyder generelt med for lav procent, nemlig kun 34% mod Stevnsgades 48%. Forskellen størst på 3’ere. Kampen giver også debut til SISUs unge talent Sille Balling, der med en absolut godkendt indsats introducerer sig selv til Dameligaen.

For SISU spiller Brooke Le Mar (29 point, 8 rebounds, 7 assists, 4 steals og 10 fejl trukket) og Olivia Applewhite (20 point, 14 rebounds) igen en god kamp, ligesom Amalie Carnbring Bonde (15 point, 6 rebounds, 5 assists) med en super forsvarsindsats er medvirkende til, at de to sidste perioder bliver vundet.

For Stevnsgade har Hanna Sheikh 16 point (og 6 assists), Elisabeth Brynaa ligeledes 16 point, mens Tea Jørgensen har 14 point og 8 rebounds.

SISU rejser til Amager fredag, og Stevnsgade er vært for Hørsholm 79ers den samme dag.