Nyheder

Stevnsgade vinder lokalopgøret på Frederiksberg

Stevnsgade holder stand mod Falcon, efter godt comeback af hjemmeholdet.

Ligesom de foregående kampe mellem de to hold, starter Stevnsgade som lyn og torden, og bringer sig i løbet af de første fire minutter på 2-12. Scoren bliver 6-20 før Falcon melder sig ind i kampen, hvorefter der bliver pyntet lidt på perioden, som ender 13-20 i Stevnsgades favør.

I 2. periode er de to hold mere jævnbyrdige, flere Falconspillere byder ind offensivt, og Marie Gadeberg  gør det godt i forsvaret på Julie Forster.

Tilgengæld får Falcon slet ikke fat i Ida TP, som laver 10 point i perioden. Holdene går til halvleg ved stillingen 32-39, og kampen er fortsat helt åben.

3. periode starter meget ligesom den første - et fokuseret Stevnsgadehold og et Falconhold der halter lidt efter. Efter 4 minutter er scoren af den grund 34-51, og hjemmeholdet må igen spille catch-up. Det er tilgengæld noget holdet efterhånden er gode til, og anført af Josefine Vincents og Simona Bartkova, æder man sig langsomt ind på Stevnsgade igen, og da Freja Christensen sætter en 3'er på buzzeren, får hjemmeholdet  momentum frem mod de sidste 10. minutter.

Det momentum levede Falcon videre på i starten af 4. periode. Med solidt forsvarsspil, og bredde i angrebet får hjemmeholdet kæmpet sig på 65-68 med ca. 3 minutter tilbage af kampen. Tættere kommer værterne desværre aldrig, det er især takket være en stærkt spillende Sarah Eichler, og rebound-maskinen, Julie Forster.

De sidste minutter kontrollerer Stevnsgade, og kampen ender 70-82.

Topscorer Falcon: Sofie V. Nielsen 17 point, Simona Bartkova og Elisabeth Brynaa Hansen hver 12 point, Freja Christensen 10 point

Topscorer Stevnsgade: Sarah Eichler 28 point, Julie Forster 18 point og 25 rebounds, Ida TP 18 point og Iben Soltau 12 point.