Nyheder

Stevnsgade vinder, men SISU bedre med denne gang

Sidst Stevnsgade og SISU mødtes var i pokalkvartfinalen i november måned. Den gang tabte SISU meget stort til de senere pokalmestre.

SISU har været ekstremt hårdt ramt af skader i efteråret, men er nu langsomt på vej tilbage. Endnu mangler et par spillere at være helt klar efter skader, ligesom erstatningen Kelly Keil, for skadesramte Tori Lehr, netop dagen efter kampen fik opholdstilladelse. Derfor var det glædeligt, set med SISU-briller, at kampen var meget mere lige denne gang. Og endnu mere glædeligt var det at se, at SISUs helt unge spillere alle var på banen i det 10–0 run, der bragte SISU tilbage i kampen med kun et par minutter til slutfløjtet. Desværre svarede Stevnsgade igen med et 7–0 run, så kampen endte 64–75 til Stevnsgade efter periodecifrene 19–20, 10–16, 16–20 og 19–19.

SISU kom meget godt fra start i kampen og førte med et par point gennem de første 8 minutter men blev hentet til sidst af Stevnsgade bl.a. ved at score tre 3’ere mod SISUs ene. Det viste sig at blive symptomatisk for kampen på to måder: Det var Hanna Sheikh, der scorede alle 3’ere for Stevnsgade og Stevnsgade vedblev med at score flere 3’ere end SISU. Den kamp endte 9–3 til Stevnsgade. Hanna havde de syv af de ni!

I anden periode fortsatte Stevnsgade med at ligge forrest og kom hurtigt op på et 8 points forspring, der holdt perioden ud – endda uden at Hanna scorede, til halvlegsstillingen 29–36.

Hanna genoptog scoringen med 3’ere i slutningen af tredje periode og var sammen med Jordan Sullivan dem, der holdt Stevnsgade foran i anden halvleg. SISU startede igen godt og kom inden for et par points afstand inden Stevnsgade scorede og på ny tog afstand. Sådan bølgede stillingen lidt frem og tilbage ind til Stevnsgade tog afstand med 11 points til SISU ved periodepausen: 45–56.

I fjerde periode skyndte Stevnsgade sig at komme foran med 18 point, inden SISU svarede tilbage ved periodens afslutning.

Samlet set viste Stevnsgade, at de har stærke spillere såvel inde som ude: Jordan Sullivan endte med en double-double (21 point og 15 rebounds), mens Hanna Sheik skøde imponerende 7 for 12 på 3’ere og endte med 21 point (og næsten en double-double med 8 rebounds). 80% på straffe må også have været tilfredsstillende.

SISU viste god fight, men kunne kun klare 54% på straffe og 21% på 3’ere. Camilla Blands nåede en double-double med 15 point og 10 rebounds, mens Katrine Dyszkant havde 11 point og 8 rebounds.

Stevnsgades næste kamp er returkampen mod SISU den 27. januar, mens SISU er allerede i aktion igen lørdag mod Falcon BMS.