Nyheder

Stevnsgade SuperWomen slår Virum GO Dream og forlænger serien

Lige ved og næsten for Virum Go Dream i en kamp, hvor Stevnsgade får udlignet til 2-1 i kampen om en finaleplads.

Virum Go Dream taber tredje semifinalekamp over Stevnsgade SuperWoman med mindst mulig margin 66-67. Virum var foran frem til midten af 2. periode, hvorefter Stevnsgade holdt føringen. De sidste minutter dog med stor spænding om resultatet.

Virum starter godt i angrebet og kommer foran med et par hurtige scoringer. Forsvaret er dog ikke helt så velsmurt som i tidligere kampe, og Stevnsgade har ikke de store problemer med at komme til afslutninger. Perioden er præget af holdpræstationer fra begge holds side, og stort set alle spillerne på banen kommer på scoringstavlen. Angrebsmæssigt generelt en glimrende periode for begge hold, mens forsvaret særligt hos Virum halter. Resultatet af perioden er 27-25 til Virum.

Midt i anden periode sætter Stevnsgade sig på kampen. Virums forsvar er stadig ikke særligt effektivt, og i angrebet er kun Ellen Iversen og Nikoline Østergaard farlige. Til gengæld kommer Stevnsgades Cherelle Moore, Ida Tryggedsson Preetzmann og Maja Gerlyng-Hansen til fine afslutninger, hvilket betyder et perioderesultat på 10-16 til Stevnsgade. Det betyder, at stillingen i halvlegen er 37-41 til Stevnsgade.

I tredje periode starter Stevnsgade bedst. Men i løbet af perioden bliver Virums forsvar mere sammenhængende. Holdet kommer generelt også mere op i tempo i løbet af perioden, med afslutninger fra Frederikke Mollerup, Valerie Driscoll og særligt Nikoline Østergaard, som har spillet sig varm. Samtidig fastholder Stevnsgade dog deres effektive angrebsspil ført an af Cherelle Moore. Det betyder en jævnbyrdig periode, og en stilling inden 4. periode på 53-58 til Stevnsgade.

Stevnsgade holder i halvdelen af 4. periode føringen, men herefter kommer Virum igen lidt op i tempo ført an i angrebet af Nikoline Østergaard, der kæmper en hård kamp under kurven. Det betyder en del straffekast, som hun eksekverer. To minutter før tid er Stevnsgade kun foran med 2 point. Der kæmpes hårdt fra Virums side for at udligne, og det lykkedes da også for holdet et par gange at ”stjæle” bolden fra Stevngade. Sidste gang med en dramatisk afslutning i form af to straffekast til Nikoline Østergaard. På trods af en ellers meget høj scoringsprocent hos Nikoline Østergaard i hele kampen, er det kun det ene straffekast, som kommer i kurven. Stevnsgade kan ånde lettet op og vinder med et point samt sikrer sig endnu en kamp om finalepladsen.

Topscorer for Virum GO Dream: Nikoline Østergaard 29, Ellen Iversen 11, Valerie Driscoll 10, Frederikke Mollerup 8, Gillian Abshire 6 og Caroline Marie Schultze 2.

Topscorer fra Stevnsgade SuperWoman: Cherelle Moore 15, Hanna Sheikh 14, Ida Tryggedsson Preetzmann 12, Tea Jørgensen 11, Maja Gerlyng-Hansen 8 og Alberte Alsø Dokkedal 7.

Virum Go Dream spiller fjerde semifinalekamp mod Stevnsgade tirsdag den 4. april kl. 20.00 i Nørrebrohallen. En eventuel femte semifinalekamp er i Virum Hallen fredag den 7. april kl. 19.30.