Nyheder

Stevnsgade spiller stabilt, solidt og sejrer over 79´ers

Stevnsgade var virkelig opsatte på revanche i lørdagens kamp mod Hørsholm, da de i første runde af grundspillet tabte klart i Hørsholm og for et par uger siden tabte kvartfinalen i pokalturneringen efter over time i Hørsholmhallen.

Der skulle solidt forsvarsarbejde og gode solide indsatser hele vejen rundt for at slå et Hørsholm hold, der kom på besøg i Nørrebrohallen med 8 sejre i streg - og det blev leveret.

Stevnsgade kommer flyvende fra start og  bringer sig i det første minut foran 6-1. Men Hørsholm svarer igen og laver et 12-3 run på Stevnsgade på fire minutter til stillingen 9-13. Stevnsgade kommer i gang igen så stillingen efter første periode er 17-20 til Hørsholm.

Hørsholm starter anden periode bedst og derefter byttes der point indtil det 5. min, hvor stillingen er 22-28 til Hørsholm. De resterende fem minutter af perioden scorer Hørsholm ikke på grund af solidt Stevnsgade forsvarsarbejde. Hørsholm tvinges til svære skud og Stevnsgade laver et 12-0 run til halvlegsstilling 34-28 til Stevnsgade.

Tredje periode er fyldt med tempo, fight og ind i mellem flot spil. Men det er en forsvarskamp hvor begge hold indædt arbejder på at slå spillet i stykker for modstanderne. Perioden er meget lige, der byttes point og det ender 16-20 til Hørsholm, så stillingen inden sidste periode er 50-48.

Fjerde periode starter intenst. Hørsholm bringer sig efter 1. min 44 sekunder foran med 50-54 og det skulle vise sig, at det var det deres næstsidste scoring i kampen. Stevsngade leverer i sidste periode en solid holdindsats og en koncentreret forsvars indsats, hvilket betyder at de vinder de sidste 8 minutter af kampen 17-2. Perioden vindes af Stevnsgade 17-8 til en sejr på 67-56 (17-20, 17-8, 16-20, 17-8).

Stevnsgade viste større stabilitet i forsvar og angreb end Hørsholm, hvilket afgjorde kampen. Stærkt medvirkende for nederlaget var afgjort også Hørsholms skudprocent fra 3´eren på kun 12%. De sidste 8 minutter af kampen brændte Hørsholm 15 skud og scorede på et.

For Hørsholm var Ivana Jovanovic med 15 point, Maja Gerlyng med 12 point og Emilie Schirmer med 10 point de mest scorende.

Hos Hørsholm 79´ers gjorde Ivana Jovanovic det virkelig godt, men havde svære betingelser.

Hos Stevnsgade var det en gedigen holdindsats, hvor der var flotte præstationer vejen rundt. Særligt imponerende forsvarsindsats af Mie Ceccardi og ellers meget flotte præstationer af Mia Obbekjær, Anne Horsfall, Iben Soltau og Julie Forster.

For Stevnsgade scorede Iben Soltau 20 point, Julie Forster 16, Sarah Eichler 15, Mia Obbekjær 7, Anne Horsfall 4, Pauline Schulz, Caroline Dan 2 og Josephine Kjøller 2.

Referat skrevet af Peter Kjøller