Nyheder

Stevnsgade BBK atter på sejrskurs

Det var to lidt turbulens ramte mandskaber, der mødte hinanden i Nørrebrohallen tirsdag aften.

Hjemmeholdet Stevnsgade havde tabt de seneste tre kampe og der var lidt frustration over spillet, som ikke havde fungeret optimalt.

Falcon kom til kampen efter at have vundet fire ud af de seneste fem kampe, sidst over et af topholdene i Dameligaen Hørsholm 79´ers. Men til gengæld var det med Ole Vincents som ny coach, efter at Claus Strøh har forladt Falcon i weekenden.

Stevnsgade kom forrygende godt fra start. Koncentration, klogt spil og udnyttelse af de muligheder der var, bragte hjemmeholdet foran i det 4. min med 14-2. Efter en time-out til Falcon justerede de forsvaret fra personligt til zone, men lige lidt betød det. Stevnsgade fortsatte effektivt som en angrebsmaskine og efter første periode var de foran med 26-6.

Anden periode kommer Falcon i gang og spiller 10 gode minutter. Der penetreres ind over midten, hvilket giver Stevnsgade problemer, særligt overfor Simona Bartkova, der gør det rigtigt godt.

Stevnsgade får alle i rotation i perioden, som fortjent vindes af Falcon med 25-20 til en halvlegsføring til Stevnsgade på 46-31.

Efter pausen er spørgsmålet om Falcon har det, der skal til for at komme tilbage i kampen. Tredje periode former sig som en bytning af points, men det er Stevnsgade, der er bedst og vinder perioden med 19-12 til en 22 points føring 65-43 inden sidste periode.

I det 4. min af sidste periode bliver kampen definitivt lukket med en scoring af Stevnsgades bedste spiller Sarah Eichler til en 25 points føring. Falcon slutter bedst til resultatet 77-62.

En fortjent sejr til hjemmeholdet, der viste sig at have flere strenge at spille på end Falcon. Stor glæde i Stevnsgade lejren.

Hos Falcon scorede Simona Bartkova 16 (9 rebounds), Sarah Mortensen 12, Josephine Thale Vincents 12, Billie Marlow 6, Sofie Vincents 6, Elisabeth Brynaa Hansen 5 (9 rebounds), Freja Overbeck Christensen 4 og Marie Gadeberg 1.

Hos Stevnsgade scorede Iben Soltau 21, Julie Forster 20, (17 rebounds), Sarah Eichler 19, Pauline Schulz 9, Ida Tryggedsson Preetzmann 5, Josephine Kjøller 2, Mia Obbekjær 2 og Giulia Rapisarda Hansen 1.