Nyheder

Stevnsgade Basketball holder fast i andenpladsen efter sejr over Værløse BBK

Stevnsgade var på besøg hos Værløse i Søndersøhallen og kunne tage hjem med endnu 2 point på tabellen.

Stevnsgade er et hold, der er stærkt besat på alle pladser, men i onsdagens kamp i Søndersøhallen var forskellen især en evigt udfordrende Ena Viso, en toptrænet Ida T.P. der i 35 minutter var her, der og allevegne og så ikke mindst Marian Sheikh. Marian demonstrerede med 17 point, at hun efter mange år i Værløse-trøjen kender kurvene i Søndersøhallen bedre end de fleste. Stevnsgade bruger sine skytter uhyre effektivt og formår gang på gang at spille Marian fri i en 3’er position og Marian kvitterede med at nette fire gange.

Det har været en lang, hård og udfordrende sæson for både spillere og trænere hos Dameliga-debutanterne fra Værløse. Og anstrengelserne kan ikke mindst ses på skadeslisten, der nu er befolket af en lille håndfuld stamspillere. Derfor bliver der spilletid til en række spillere, som normalt ikke får så mange minutter. Men ret skal være ret; på trods en række nye og uprøvede opstillinger, som naturligt kræver tid at få spillet ind, gjorde Værløse i det meste af kampen en god figur.

Efter en kontant første halvleg i højt tempo, kunne spillerne gå til pause med stillingen 28 – 31 i Stevnsgades favør. Desværre for hjemmeholdet gjorde pausen mere godt for Stevnsgade end for Værløse. Gæsterne skulle blot bruge tre minutter på at lave et 12 – 0 run, og det overvandt hjemmeholdet aldrig.

3. quarter sluttede 37 – 50 og så hjalp det ikke meget, at 4. quarter sluttede så lige som 8 - 9.

Topscorer for Værløse blev Emilie Janner og Sofie Hauge med hver 7 point.

For Stevnsgade blev Marian Sheikh med 17 point både Stevnsgades og kampens topscorer mens Ena Viso og Mathilde Colding-Poulsen lavede hver 13 point.

Næste – og sæsonens sidste - hjemmekamp for Værløse er den 25. februar, hvor SISU kommer på besøg i Søndersøhallen.