Nyheder

Stevnsgade Basket vinder på god 2. halvleg

I lørdagens kamp tog Falcon BMS imod Stevnsgade i Bülowsvejhallen. Sidst de to hold mødtes blev det til en meget sikker sejr til Stevnsgade og i denne omgang var hjemmeholdet desuden uden Sarah Sofie Mortensen, som var syg - så på forhånd var der nok ikke mange, som levnede hjemmeholdet de store chancer.

Gennem hele 1. periode er stillingen helt lige, men havde det ikke været for Ida Tryggedsson Preetzmann, så havde Stevnsgade nok været bagude på dette tidspunkt af kampen. Ida scorede hele 13 af Stevnsgades 18 points i 1. periode.

2. periode er stillingsmæssigt en gentagelse af 1. periode, føringen "vipper" frem og tilbage, men ved pausen er stillingen igen helt lige, 30-30. For Falcon BMS er det Elisabeth Brynaa Hansen som fører an med 11 points, alt i mens Stevnsgades points primært er scoret af Ida Tryggedsson Preetzmann og amerikanske Jordan Sullivan.

I 3. periode begynder flere Stensgade-spillere at byde ind, hvilket gør det nået sværere for hjemmeholdet at lukke af i forsvaret. Så da perioden slutter har Stevnsgade skabt sig et forspring på 8 points, 43-51.

I 4. periode slipper Falcon BMS' kræfter langsomt op og Stevnsgade vinder til sidst en komfortabel sejr på 55-78.

Mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet var Elisabeth Brynaa Hansen (19 points). Hos Stevnsgade var det især Ida Tryggedsson Preetzmann (26 points) og Jordan Sullivan (20 points og 13 rebounds) som gjorde sig bemærket.