Nyheder

Spændende og svingende i Fire Arena

Måske er det tidligt på saesonen der gör at kampen svinger meget. Hjemmeholdet spiller bredt men det var få spillere der virklig tar ansvar i hele kampen för at spille op til en godkend kamp. Aaby kaemper hele kampen og pröver alt för at ta vaek 79ers angreb. 79Ers er ikke tilfreds med dagens prestation men det tar også tid at få alle ting på plads med nye spillere, nye roller og til deler et nyt spill. Kampen ender med hjemmesejr med 74-73.

Period 1 22-20
Det virker som om det meste i denne kamp sku handle om Emilie Hesseldal (11 p) og Sophie Tryggedsson.(12 p). Begge kommer godt ud i starten af kampen og scorer lit som de selve vil. Problemet för hjemmeholdet var at vi ikke finder nogen rytm eller variation i vores spill. Udover det mangler vi intensitet og at arbejde sammen alt för mange gange.

Period 2 14-18
79ers spill går lit i stå, meget grundet af at vi ikke får styr på vores forsvar. Vi pröver alle vores taktiske forsvar, men hvis intensitet og hårdt arbejde ikke er der blir det svaert at få ud noget af det vi gerne vil se. Emilie Hesseldal blir ved med at score (21 p) , men det blir lit för lit variation og för få der er involveret i spillet. För mange turn-overs og dårlige besluttninger koster også scoring i den anden enden.

Period 3 22-12
I pausen fik 79ers snakket om hvad der skal til för at komme op i niveau og vi var enig om at vi ikke var tilfreds med vores prestation i 1. Halvleg. Vi kommer også ud og spiller bedre forsvar og finder hinanden bedre i spillet. Flere tar ansvar og får man også det forsprang (+8 efter period 3) som man arbejdet för.

Period 4 16-23
Efter 5 min i sidste perioden er 79ers foran med med 10 p, det meste ser ud som hjemmeholdet har sejr i hus, men ikke... Helt pludsligt scorer Aaby 0-11 og er foran med 67-68 med 1 min igen. Den sidste minutten vinder hjemmeholdet med 7-5, hvor Sophie Tryggedsson scorer 3 p på ”buzzern”. Svingende og spaendende...

Top scorers;
79ers:Emilie Hesseldal 28 p, Maja Gerlyng 12, Anne Deleuran 8
Aaby: Sophie Tryggedsson 25 p, Kelly Meredith 14, Maria Jespersen 11

Kampens Firestarters
79ers: Emilie Hesseldal
Aaby: Sophie Tryggedsson