Nyheder

SISU vinder stort i Horsens

Ingen havde forventet, at Horsens BC kunne stille særlig meget op mod Sisus damer. Mon nogen overhovedet kan huske, hvornår SISUs damer sidst har tabt en kamp?

Horsens BC, der har et ungt mandskab og en smal trup, er i den grad skadesramt. De stillede denne lørdag atter op uden deres mest rutinerede spillere: Anne Helene Eskholm, Rebecca Houmøller og Sarah Bersang.

Første periode starter overraskende godt for hjemmeholdet med at Dicte Houmøller scorer 4 point; men så er der også lukket ned for hende og resten af Horsens holdet, og efter kun 5 min. spil må Eva Bonde- hjemmeholdets sidste faste guard forlade banen med en knæskade. Herefter er det ned ad bakke og der er ikke meget at stille op for hjemmeholdet. SISU presser, og Horsens har mange turnovers.

Perioden slutter 6-18.

Men helt galt får det i 2. periode. Der er ikke meget godt at skrive om hjemmeholdet. De går helt i stå og scorer kun 3 point. SISU kommer alt for let til scoringer og scorer 33 point i denne periode. Kiki Lund gør det især godt for SISU.

Ved halvleg står det således 9- 51.

Heldigvis var Horsens BC ikke slået ud; de valgte at kæmpe. Dejligt at se, at der stadig var vilje. Kendahl Kelly scorer hurtigt 5 point. Afleveringerne er mere præcise. Der er nok stadig turnovers, men også steals, da Horsens presser mere.

Resultatet af tredje periode er 7- 19.

I fjerde periode sætter Erick Vigansky sine to helt unge spillere, Katrine S. Dirks og Karoline Madsen ind. De gør det begge godt i forsvaret,  og SISU, der kan slappe lidt af og bruge alle spillere, presses nu til flere turnovers. Perioden ender 8- 11.

Kampen ender 24- 81 til gæsterne.

Topscorer for Horsens BC Emily White : 7 point

Topscorere SISU: Kiki Lund 16 point og Mathilde Colding- Poulsen 15 point

Referat skrevet af Bente C. Sanchez