Nyheder

SISU vinder over Virum Vipers

For 3. gang 2 en halv måned skulle SISU spille mod mestrene fra Virum Vipers.

Ville Sisu kunne finde noget ekstra frem eller skulle Virum tage 3 sejr ud af 3 mulige. Disse spørgsmål var svære at besvare og blev først besvaret et par minutter før slutfløjtet lød i fredagens kamp i Gentofte Arena.

En kamp hvor begge hold i perioder viste hvad holdene kan offensivt men også en kamp der ind imellem gave indtryk af dårlige beslutninger og alt for hurtigt spil som ikke fungerede optimalt.

1.p. Holdene gik ind til kampen for at vinde, det er der ingen tvivl om. Stor energi fra begge hold, god fart op og ned af banen, men også en del turnovers, der gav indtryk af en lidt rodet periode. Sisu havde held til at vende nogle af Virums turnovers til point her i første periode som Sisu vinder med 15-10.

For Sisu holdet er det især forsvaret der funger godt ledt an af Josephine Vincents, Melanie Elmgreen og Cecilie Jessen. Offensivt Stod der Kama og Catharina på det meste.

For gæsterne er det Valarie Driscoll der offensivt og defensivt giver Sisu mandskabet problemer. Det skulle vise sig at blive mønstret gennem hele kampen.

2P. Mere fart på spillet, mere energi i forsvaret var temaet for begge hold. Virums Catlin Ingels stemplede ind og tog ansvar. Med 5 point til Catelin og 6 til Valerie holdt de 2 spillere, Virum inde i kampen.

Sisu har i denne periode overtaget og med 10 point til Kama Jo og godt forsvar fra hele holdt, kan Sisu udbygge føringen ved halvleg. Skulle denne trent fra de 2 første perioder vise sig at kunne give Sisu sejren eller ville halvlegs pausen give Virum holdt ny energi og få vendt kampen til egen fordel.

Perioden ender 17-11 til SISU som går til pausen med en føring på 32-21.

3.P Ja, Virum havde godt af halvlegs pausen. Det er tydeligt at Virum arbejder med at få sat et par spil systemer sammen, der vil give dem noget mere offensivt når de sidder i skabet. Det er også tydeligt at på Sisu holdet skal der mere energi til. Her er det de få der driver værket og det vil I periode af kampene give nogle udfald.

Udfaldet kom her i 3 periode, hvor Virum totalt dominerede og bragte sig tilbage i kampen og endda i front efter 3 periode. 43-44. Virum fik deres kollektive spil til at fungere i begge ender af banen og det fremtvang en del fejl fra Sisu holdets side.

Sisu skal være glade for at Kama Jo offensivt havde en rigtigt stor aften og med 9 point her i 3 periode, var den spiller der holdt Sisu inde i kampen.

Virum vinder perioden 23–11.  Ville Sisu komme tilbage i fjerde periode eller var kræfterne sluppet op og Virum kunne tage 3. sejr af 3 mulige.

4P. Sammenhold er nøgle ordet her i fjerde periode. Sisu holdet fik vist at holdet ikke kun er Kama og Catharina, men også de 2 klasse spillere.

Her i fjerde periode bidrog alle spiller der var på banen positivt til at Sisu holdet kunne hive sejren hjem. Alle Sisu spiller der kom ind bidrog med point og godt forsvar. Cirkeline 2, Helene 2 Cecilie 2, Melanie 4, Josephine 4, Kama 5 og Catharina med 7 point gjorde den store forskel.

Virum kunne her i fjerde periode ikke finde de samme muligheder de fandt i tredje periode. Sisu holdet sammenhold viste sig på dagen at være stærkest og en fortjent sejr kom i hus på 69-58.

Stat. For Sisu - Kama Jo 31p, 5 reb, 3 ass. Catharina Palm 18 p, 15 reb, 8 ass, Melanie Elmgreen 7p, 6 reb, 5 ass. Josephine Vincents 5p, 6 reb og 4 ass. og 2 point til Josephine Haabegaard, Cirkeline Rimdal, Cecilie Jessen, Helene Dalsgaard

For Virum – Valerie Driscoll 20p, 17 reb. Cattlin Ingle 13p, 4 reb, 6 ass. Frederikke Mollerup 9p, 3 reb, 3 ass. Maria Høgh 6p. Rudiane Eduardo 6p, 5 reb, 1 ass. Ellen Iversen 4p, 3 reb.