Nyheder

SISU vinder over Værløse BBK

2. kamp efter jule- og nytårspausen skulle vise om hjemmeholdet Sisu havde lært noget fra de 2 holds sidste møde hvor Værløse vandt hjemme med et enkelt point eller ville Værløse være oven på efter de fik 2 point mod Virum i sidste runde. 2 spørgsmål der var svære at besvare i den første del af kampen.

1P. En lige start hvor holdene følges ad til stillingen 12 – 12. Herefter får Sisu et lille overtag i spil og chancer. Med 4,37 på uret tager Værløse timeout ved stillingen 22 – 13 til Sisu. Efter timeouten om Værløse mere aggressivt ud og laver i perioden mange fejl for at stoppe Sisu holdet. Sisu må tjene deres point på straffelinjen.

Om det er en brugbar vej i moderne basket er jeg ikke sikker på, men det slog Sisus rytme i stykker i flere perioder af kampen. Det var også tydeligt at kampens dommere ikke holdt linjen hele vejen gennem kampen, hvilket er en skam. Fejl der laves på banen, skal vel dømmes i samtlige 40 minutter uanset om et hold har fået mange fejl i den første del af kampen.

Første periodes aftryk blev sat af Kamma Griffits og Melanie Elmgreen. For hjemmeholdet med 9 og 6 point, for Værløse Paige Cashin med 6 point. Sisu vinder første periode med 26 – 16.

2 P. Værløse fortsætter deres aggressive spil her i anden periode. Det giver bonus for Sisu ikke kan ikke få bolden i kurven. Det ikke kønt og sammenholdt med at dommerne ikke får dømt de mange fejl der reelt bliver begået i begge ender af banen, er det et rodet indtryk af en kamp der efterlades. Værløse tager time out med 2.54 på uret, bagud med 38 – 25. De to hold følges ad i den resterende del af perioden. En periode Sisu vinder med 18 – 14.

Pause stilling 44 – 30 til Sisu.

3P.Samme mønster.  Et tændt Værløse hold kommer ud fra pausen, holdet formår gennem godt forsvar at holde Sisu fra at score og fremtvinger en del turnovers. Sisu kan ikke få spilet til at flyde og må efter 3.14 min spil tage en timeout ved stillingen 46 -39. Et hurtigt 10 – 2 run efter Sisus timeout, fik Sisu holdet i bedre balance og var med 1. 31 på uret oppe med 67 – 45 og en ny Værløse timeout var nødvendig. Perioden ender 25 – 17 til Sisu.

Stillingen efter 3 periode er nu 69 – 47.

4P. Der er ikke så meget at berette. En ikke særligt velspillet, men heller ikke dårlig periode. Kampen var afgjort og det var tydeligt at perioden bare skulle overstås.

Kampens profiler for Sisu var Kama Griffits med 8 tre points scoringer, Mellanie Elmgren med 8 Steels og Catharina Palm med 16 for 18 på straffelinjen.

Værløses mest iøjnefaldende profiler var Emmelie Janner og Paige Cashin.

Stats fra kampen.

For Sisu. Kamma Griffits 32P, 9reb og 6ass. Catharina Palm 21P 7reb og 6ass og Melanie Elmgren 12P og 8st.

For Værløse var Emmelie Janner 11p, 5reb og Paige Cashin 10p og 5reb.