Nyheder

SISU vinder over Lemvig Basket

Det blev en aften med mange tekniske problemer på og uden for banen.

Der var debut til Sisus nye spiller Hannah Olivia Schailbe, og på en aften hvor ikke meget virkede på hjemmebanen i Gentofte Hallen tog Sisu alligevel en sejr fra et Lemvig hold der var flyvende fra kampens start og virkede til at have kontrol på kampen. Men en kamp varer 40 minutter og hvis man tror nok på det kan meget vindes.

1p.

0-15, 4:15 min spillet -time out til Sisu. På en aften hvor der var meget få besøgende i Gentofte hallen, kunne de få fremmødte tilskuere se et noget uinspireret Sisu hold komme bagud med 15 – 0.

Der stod Lemvig på alt og Sisu på intet, her i starten af kampen. Det tvang Sisus Coach Todd Anthony til at tage en time out, for derigennem at få gang i sine spillere. I modsatte ende kunne Lemvigs Coach kun være tilfreds. Lemvig spillerene kunne alt offensivt og defensivt. Troen på en Sisu sejr var langt væk og der skulle nok lidt af en tidlig jule gave til for at man fik troen tilbage. Gaven kom i form af Sisus nye spiller Hannah.

Lemvigs Louisa Murphy (11P, 5 reb, i periode) kontrollerede feltet i begge ender godt assisteret af et velspillende kollektiv. Sisu fik gang i spillet en anden halvdel af perioden og holdets nye spiller Hanne fik vist smagsprøver på sit talent med 8p og 4 re, i perioden.

Perioden ender med en Lemvig føring på 29 – 19.

2p. En mere lige periode hvor holdene følges ad. Det virker som om Lemvigs game plan kan virke, ved at holde fokus på Catharina og Kama og lade andre Sisu spillere forsøge sig. Det ville sikkert også være lykkedes hvis ikke det lige var for Hannah der med 11p i anden periode hold Sisu inde i kampen. Da Hannah kort før halvlegs pausen får sin fjerde fejl kunne man godt tænke hvor skal pointene så komme fra.

Perioden ender med 22 – 21 til Lemvig og en halvlegs føring på 51 – 40.

Det passer ikke at man skal undgå at lave fejl, det viste de to første perioder som Sisu vandt 14 -5. Det kunne have været fatalt med de mange fejl, men de var måske godt givet ud.

3p. Periode pausen blev noget længere end man kunne forvente, da konsollet til tidstagning og 24 sek. brød sammen og der måtte kaldes en dommer time out. Det så heller ikke ud til at Sisu var kommet fra pausen, for Lemvig kunne bringe sig yderligere i front og var efter godt 2 min. spil i front med 18 point. Det så noget sort ud. Men på forunderlig vis fik Sisu, anført af kaptajn Catharina Palm vendt skuden og fik bragt sig inden for en mulig sejr, kun ned med 4 point inden fjerde periode.

Perioden vinder Sisu med 25 – 18.

4p. Skulle Lemvig tage sejren eller ville Sisu komme helt tilbage i kampen? Svaret er Sisu kom tilbage og vandt en meget spændende fjerde periode med 23 – 16. De unge spillere på Sisu holdet bød ind med point. De erfarende spillere med point og godt overblik. Kollektivet hos Sisu sejrede og Sisus nye spiller Hannah sluttede matchen på bænken med 5 fejl og 3:46 min tilbage på uret.

Lemvig havde ikke et modsvar på Sisus slutspurt. Sisu bringer sig i front for første gang i kampen med 2:54 tilbage på uret. Lemvig svare igen, med 2:32 tilbage er stillingen helt lige 82 – 82. Cecilie Jessen med 4p og Catharina Palm med 2 straffe scoringer i slutningen af perioden var afgørende for kampens udfald.

Kampen ender 88 – 85 til Sisu.

Stat. Sisu: Hannah Schailbe 27p, 9 reb. 3 ass, Catharina Palm 22P, 13 reb, 7 ass. Kamma Jo 19p. Melanie Elmgreen 6p. Cecilie Jessen 6p, Helene Dalsgaard og Cirkeline Rimdal 4p.

Lemvig: Louisa Murphy 25p, 9 reb. Anna-Mariya og Deanna Mayza 15p. Kaitlyn Mathieu 10p, 5 reb. Rejka Fejes 9p. Okako Adika 8p. Ivana Udovalieva 3p