Nyheder

SISU vinder over Horsens Pirates 85-31

Overbevisende sejr

Søndag spillede de forsvarende Danmarksmestre fra SISU mod et meget ungt hold fra Horsens Pirates uden Emily White, som har en ankelskade. Som forventet var hjemmeholdet stærkere og vandt en meget overbevisende 54-points sejr, 85–31. Forskellen mellem holdene var klar lige fra starten af kampen, og SISU førte 21–7 efter første periode. Det samme spil fortsatte i hele kampen, og perioderne lignede hinanden. Anden periode blev 22–10, den tredje 22–7 og den sidste 20-7.

De unge gæster havde store problemer med at sætte angrebsspillet i gang mod det tætte SISU forsvar. SISU har større og stærkere spillere, og de vandt derfor også rebound-kampen med 51 til 30, men de unge Horsens-spillere blev ved med at kæmpe og fortjener ros for ikke at give op men fortsætte med at spille deres spil. Sæsonen bliver uden tvivl hård for dem, men de vil lære meget i kampene mod Danmarks bedste hold i Dameligaen.

Sarah Bersang scorede mest for Horsens, 12 point, og Julie Ravn 7. Iben Soltau spillede ikke for hjemmeholdet på grund af sygdom, men de andre 11 SISU-spillere fik alle tid på banen i løbet af kampen. Mathilde Colding-Poulsen spillede sin måske bedste kamp for kvinderne og var, sammen med Ida Tryggedsson, holdets topscorer med 14 point. Nathalie Reshard scorede 12 og Marie Malone 10 (double-double). Katrine Dyszkant var god under kurven og tog 12 rebounds plus 7 point. SISU ramte 6 af 15 3’ere (40%) mens Horsens ramte 3 af 13 (23%).

SISUs Head Coach Hrannar Holm udtalte efter kampen: ”Vores mål var at holde dem under 35 point, og det gik fint her til aften. I angrebet var vi måske lidt ufokuseret. Vi tabte 14 bolde og brændte alt for mange åbne skud under kurvene. Men forsvaret var i orden, og det er vi tilfredse med. Jeg vil også rose Horsens Pirates for at stille op i Dameligaen med det meget unge hold. De har talent, og det er vigtigt for dem at blive ved og ikke lade nederlag påvirke dem.”

Næste kamp for SISU er en gentagelse af sidste års DM- og pokalfinaler, nemlig SISU vs. Hørsholm 79ers i Hørsholm. Vi forventer en god basketkamp på et højt niveau.