Nyheder

SISU vinder over Aabyhøj IF

Sidste kamp i den nedesrte gruppe i mellemspillet mellem Åbyhøj og SISU handlede om hvem der skulle vinde 5. pladsen og for at møde nummer 4 i det øverste gruppespil. Begge hold var altså sikret kvartfinale pladser.

Kampen starter næsten som sidste kamp. SISU kommer blæsende fra start og og scorer 27 point i første kvarter. Høje skudprocenter og lidt tøvende forsvar giver et ellers scoringsfattigt SISU hold en super start på kampen.

Åbyhøj prøver forskellige tiltag mod et meget rutineret SISU hold, og kampen igennem har Åbyhøj svært ved at dæmme op for SISU´s angreb som hele tiden fidner gode løsninger.

SISU spiller mand til mand i 40 minutter hvilket er noget usædvanligt for et et der har haft stor succes med at spille Zone i år og foregående år. Å

byhøj kommer mere med i løbet af kampen og for på et tidspunt føringen ned på 10 point, men tættere kommer hjemmeholdet ikke. I sidste periode satser Åbyhøj, hvilket resulterer i en SISU føring på over 20 point. I sidste ende taber Åbyhøj kampen 55-67.

For SISU blev topscorer Kiki Lund med 20 for Åbyhøj Sofie TP med 13.

SISU Spiller anderledes end de har gjort det meste af sæsonen og ligner mere det hold vi kender.

I kvartfinalerne skal de nu møde Stevnsgade som ligner et hold der ikke er helt på toppen. SISU bliver en stor mundfuld for alle hold der møder dem fra nu af og er absolut en medaljekandidat. Holdets store achilleshæl er deres manglende evne til at score mange point. Deres styrke er til gengæld deres sublime evne til at spille forsvar. Med Kelly og Colona har de også fået noget størrelse under kurven som vil give holdets guard lidt mere ro til at være guards.

For Åbyhøj skal de møde Lemvig på onsdag i Lemvig. Holdet vandt over Lemvig i Lemvig sidst de mødtes så der er forhåbelig god momentum når holdet igen skal til Lemvig. For Åbyhøj er det vigtigt at huske på de detaljer der har gjort at de vandt 4 kampe i streg sidst i sæsonen.