Nyheder

SISU vinder Kanal Sport-kampen 68–51

Der var tale om pokal-revanchekamp, da Hørsholm 79ers gæstede Kildeskovshallen tirsdag aften. For 10 dage siden mødtes netop disse to hold i pokalfinalen, hvor SISU fik en komfortabel 20-points sejr. Spørgsmålet var om Hørsholm kunne drille pokalmestrene denne gang, og i starten af kampen så det faktisk således ud.

Hørsholm begyndte bedst, og de var det skarpere hold på banen. De førte 12–5 efter 5 minutter. Gæsterne angreb SISUs presforsvar og kom til nogle lette afslutninger under kurven. SISU virkede ikke koncentreret, men Kiki Lund satte et par 3’ere, og SISU udlignede sidst i første periode, 12–12, og havde en lille føring på 17-13, da anden periode startede.

De næste 5 minutter bølgede kampen frem og tilbage, men ved stillingen 23–21 tog hjemmeholdet teten og kiggede sig ikke tilbage. Halvlegsstillingen var 34–25. I tredje periode forsatte det samme spil, og SISU førte med 55–35 inden sidste periode, som Hørsholm vandt med 16–13 og dermed reducerede nederlaget til 17 point. Slutstilling: 68–51. 

Desværre var holdene ikke i stand til at præstere på et højt niveau i tv-kampen, som bl.a. blev kendetegnet af turnovers og mange brændte skud. Hørsholm virkede skarpe i starten, men så gik deres angreb i stå mod SISUs zone. Kun til sidst, hvor SISU spillede personlig forsvar igen, lykkedes det gæsterne at få styr på spillet.

Ivana Jovanovic var deres bedste spiller i første halvleg, men uheldigvis vred hun om på sin ankel ved udgangen af halvlegen og kunne ikke vende tilbage på banen. Det påvirkede selvfølgelig Hørsholms spil. Forhåbentlig var det ikke alvorligt, så hun snart kan vende tilbage. Maja Gerlyng scorede 11 point og Anemone Scheel 13. Hørsholm startede som sagt fint, men de brændte for mange skud til for alvor at kunne true SISU denne gang. 

Hos SISU spillede Tea Jørgensen en god kamp og scorede 18 point. Kiki Lund ramte 4 3’ere ud af 8 og scorede i alt 14 point. Tre spillere scorede 8 point: Katrine Dyzkant, der stod rigtig godt i forsvaret, Julie Ilsby og Heidi Anton.

SISUs træner, Hrannar Holm, havde følgende at sige om kampen: ”Jeg synes, at vi spillede en rigtig dårlig kamp, især i angrebet. Vi smed bolden væk hele tiden og formåede ikke at ramme kurven, ikke engang når vi fik åbne skud tæt på. Der manglede disciplin og struktur i vores angreb. Heldigvis for os kunne Hørsholm hellere ikke ramme på deres skud. Det var en af de kampe, hvor intet virkede, og alt går galt. Jeg håber, at vi genfinder vores niveau meget snart, fordi vi vil ikke vinde mange flere kampe, hvis vi fortsætter på denne måde.”

Statistik her.