Nyheder

SISU vandt klart over Falcon BMS i Kildeskovshallen

Falcon BMS var tæt på Aabyhøj i deres sidste kamp men tabt til sidst. SISU havde vist noget svingende form i de sidste to kampe. Vundet klart over Stevnsgade på udebane og tabt til Aabyhøj på hjemmebane.

SISU viste dog lørdag, efter én af deres bedste kampe siden starten af sæsonen, at det er de gode takter, der har fået overtaget. Efter at Falcon BMS havde bragt sig foran 4–2 i kampen, satte SISU sig tungt på begivenhederne i Kildeskovshallen med et 13–0 run, hvor Kiki Lund kom fra bænken og satte et par 3’ere. SISUs forsvar var intenst og holdt det høje niveau kampen igennem. Første periode endte 20–6 til hjemmeholdet.

Anden periode blev mere jævn, men SISU trak dog lidt fra til sidst med 7 point i træk. Pausestilling 40–24.

Anden halvleg blev præget af pressende forsvar fra SISU og to runs i hver sin periode på 12–0 og 15–0 til SISU. SISU var gode til at slippe bolden til den frie kvinde, som gav masser af assists, da SISUs skudprocent var pæn i dagens kamp med 52% fra banen og hele 93% fra straffelinjen. Kampen endte 84–51 til SISU.

Begge hold have alle 9 spillere på banen, og alle 18 spillere scorede.

Hos SISU spillede alle spillere mellem 10 og 30 minutter. Julie Kongeskov startede kampen og kvitterede med en solid indsats med masser af energi som gjorde, at hun sluttede som kampens topscorer med 19 point. Camilla Blands var lige efter med 17 point; faktisk scorede 5 spillere to-cifret. Kailey Colonna havde 10 point (satte 5 af 6 skud), 7 rebounds og 4 steals og udviste stor energi i begge ender af banen.

Hos Falcon BMS viste Sarah Mortensen og Elisabeth Brynaa endnu en gang deres værd med flotte indsatser og henholdsvis 17 og 16 point.

Nu tager SISU imod Aabyhøj den 24. februar i en meget vigtig kamp for placeringen i gruppen. Men først tager Falcon BMS imod Aabyhøj den 21. februar, og hvis ikke Falcon BMS vinder, så har de en svær opgave med at nå en slutspilsplads.