Nyheder

SISU taber hjemme til Stevnsgade Basketball

Spænding, gys og en tæt kamp. Kunne have været en af de overskrifter man kunne have sat på denne kamp. Det var spændende at se om Sisu kunne rejse sig oven på pokal nederlaget til Hørsholm i lørdags. Den forventede gyser udeblev og en tæt kamp var det i perioder gennem kampen.

1p. En nervøs indledning af begge hold, gav et indtryk af en rodet kamp var i vente. Stevnsgade fik først styr på tingene og kunne bringe sig i front med 6 point lidt over halvvejs i perioden 12-6. På intet tidspunkt var der noget der tydede på at det skulle blive Sisus aften, dog kunne Sisu bringe balance i scoren 12- 12 med godt 1,20 på uret. Stevnsgade vandt perioden 14-12.

2p. En stille og meget rolig periode. Begge hold havde svært ved at score. Mange afslutninger blev sendt mod kurven men ikke mange blev omsat til point. Mod slutningen af perioden fik begge hold omsat spillet til point. En periode som Stevnsgade vinder med 12-9 og fører derfor ved pausen med 26-21.

3p. Sisu kom ikke rigtigt ud af omklædningsrummet efter pausen. Stevnsgade kunne i en tempo forladt periode bringe sig yderligere i front. Sisu holdet havde ikke energien til at få vendt op og ned på tingene. Stevnsgade derimod ville det lidt mere og har med sikkerhed tænkt mest på den mulige andenplads en sejr ville give. Sisu taber perioden 6-11. Stevnsgade op med 10 point 37-27 inden sidste periode.

4p. Der er ikke meget at skrive om. Endnu en rodet periode over Stevnsgade kunne udbygge føringen til 15 point.

Stevnsgade vinder kampen 51-36. I en kamp hvor der var flere rebounds end point til begge hold.

Emilie Hesseldal med 24 rebounds var den helt store oplevelse. At se hvordan Emilie holder sine modspillere væk er en fornøjelse og er den direkte årsag til Stevnsgade sejren. Scorings procenterne på begge hold var ikke imponerende. 27 og 28 %.

Topscore for Sisu: Hanna Schaible 12p og 7 reb. Catharina Palm 12p

Stevnsgade Basketball: Ida Preetsmann 13p. Mathilde Colding 9p og Emilie Hesseldal 8p og 24 reb.