Nyheder

SISU stikker af i tredje periode og vinder 79–62

For anden gang i denne sæson gæstede Værløse Kildeskovshallen tidlig søndag aften, og endnu en gang spillede holdene en tæt første halvleg.

Værløse spillede godt sammen og fik scoret udefra, især ved Alexandra Chili og inside fra Janet Hatfield og Rikke Fabricius. Hjemmeholdet fik ikke styr på deres angreb og brændte alt for mange åbne skud, både under kurven og ude fra feltet. Efter første halvleg førte Værløse 17–19.

I anden periode fortsatte det samme spil, og selv Nathalie Reshard og Mathilde Colding-Poulsen gjorde en god indsats og scorede 10 points for SISU, var det ikke nok, og igen vandt Værløse perioden, nu med 17–18. Halvlegsstillingen var dermed 34–37 til Værløse.

Det stod klart, at SISU ikke kunne være tilfreds med den stilling, og som måske forventet, kom der et helt andet SISU hold ud af blokkene i starten af anden halvleg. Nu spillede hjemmeholdet tæt forsvar og fik øget tempoet i angrebet, og i løbet af et par minutter fik SISU reelt afgjort kampen. Værløse kunne ikke længere finde vejen til kurven, og SISU kørte fastbreaks hele tiden.

Tredje periode blev vundet af hjemmeholdet med 17 points forskel, 25–8, og efter en tættere sidste periode sluttede kampen 79–62.

Alexandra Chili (22 point, 6 af 12 3’ere), Janet Hatfield (16 point, 7 rebounds) og Rikke Fabricius (10 point, 14 rebounds) var de bedste spillere hos gæsterne.

Hos SISU var Camilla Blands den bedste spiller på banen med 20 point, 6 rebounds og 5 assists. Andre, der også gjorde en god figur, var Marie Malone (12 point, 9 rebounds) Trine Duelund (10 point) og Nathalie Reshard (8 point og 4 rebounds på kun 11 minutter).

Coach Hrannar Holm havde følgende at sige om kampen: ”Vi prøvede noget nyt i forsvaret i første halvleg, men der manglede simpelthen intensitet hos os. Værløse spillede fint basketball, og det var for nemt for dem at score mod os. Vi roterede meget og fik aldrig fundet en rytme i vores spil. I pausen talte vi om at spille tættere og hårdere forsvar og at holde dem under 25 point i anden halvleg. Det lykkedes, og vi vandt anden halvleg 45–25. Vores skudprocent var alt for lav, og vi mangler fokus i vore afslutninger under kurven, ligesom sidste onsdag mod Satu Mare. Det skal vi snart fikse, fordi det koster os dyrt. Men jeg var tilfreds med anden halvleg i dag.”