Nyheder

SISU slår Stevnsgade SuperWomen klart

SuperWomen med årets første kamp mod SISU og med hele 11 spillere, hvilket betyder at de skadesramte er tilbage på holdet.

Dette burde have været en kamp med masser af energi og oprejsning af holdet, men holdet har ikke trænet sig kampklare endnu.

Første periode er med gode detaljer fra begge hold som følges ad og hvor mange spillere fra begge hold bidrager positivt til spillet. SuperWomen er i front med 21-18 efter de førte 10 minutter.

Sisu kommer stærkt igen i 2. periode hvor især Ciara Andrews træder i karakter med flotte hopskud. Sisu vinder perioden 27-18 og er oppe med 6 point ved pausen.

Efter pausenkører Sisu videre med at score masser af point, mens SuperWomen har svært ved at få lagt bolden i kurven.

12 point fra straffe ud af 14 for stevnsgade i denne periode for hjemmeholdet men SISU scorer hele 32 point i perioden og er klart foran med 53-77 inden de sidste 10 minutter.

Stevnsgade får stoppet sisu i sidste periode ved at dække zone, men er stadig uskarpe på afslutningener og selvom de vinder perioden 9-5 er det ikke langt fra nok til at hente den store føring SISU havde, så kampen ender med 62-82 (21-18, 18-27, 14-32, 9-5) til SISU.

Topscorer for Stevnsgade SuperWoman blev Ida Preetzmann med 22 point. For SISU scorede Ciara Andrews 31 point og Jazmine Redmon 23.

Foto er leveret af Robert Dines Rasch.