Nyheder

SISU slår Falcon i topkampen

DL-turneringsprogrammet er noget ”ujævnt” i denne sæson. Der må være en dybere mening med det? Det har dog den fordel at man kan huske hvordan det gik sidst man spillede mod hinanden. Så for Falcon, som for alle de andre hold, gælder det om at kunne hænge på SISU længere og længere ind i kampen – gøre det en lille smule bedre fra kamp til kamp.

For et par uger siden hang Falcon på i to perioder. Begge hold spiller i deres faste rytme. SISU spiller m-m i 1. halvleg og zone og zonepres i 2. halvleg. Falcon begynder i m-m og skifter så lidt frem og tilbage i løbet af kampen.

Dagens kamp begyndte i et rimeligt højt tempo. Af og til gik det så strækt at alle 12 aktører havde svært ved at følge med. I første periode blev der byttet scoringer. SISU fik nogle lette FB-scoringer, mens Falcon måtte arbejde lidt hårdere for sine scoringer. 1. periode ender 18-16 blandt andet på 3 hurtige scoringer af indhopperen Freja Christensen. I det hele taget var de Falconspillere der kom ind fra bænken virkelig klar til at spille.

I begyndelsen af 2. periode blev der igen byttet scoringer. Falcon fik et lille mini-break i midten af perioden 28-20  og 32-20. Derefter sluttede SISU perioden af 8-0. Falcon fik lige lagt plaster på blødningen med periodens sidste scoring til pausestillingen 34-30.

SISU begynder 3. periode med et 6-0 run og denne kamp begynder at ligne forestillingen for et par uger siden. Falcon kommer i modsætning til sidst tilbage med back to back 3-points scoringer af Sofie Vincents og Josefine Vincents til føringen 47-41 og boldbesiddelse. Hvorefter SISU slutter perioden med et 8-0 run til 47-49.

4. periode begynder nervøst for begge hold og med 5 minutter tilbage er stillingen 51-54. Så knækker kæden for Falcon og/eller SISU skruer op for gassen til 51-61 og 53-65. Falcon har ikke flere kræfter tilbage og kan bruge resten af kampen på at øve sig i at flytte bolden op ved hjælp af timeouts. SISU vinder 60-71 (18-16, 16-14, 13-19, 13-22).

Topscorer for hjemme- og udebanehold: Sofie Vincents Nielsen, Falcon 17 points Camilla Blands, SISU 17 points

 Rreferatet skrevet af Ole John Nielsen, ojn@mail.tele.dk