Nyheder

SISU slår Aabyhøj IF stort

Presspil i forsvaret fører til 52-points sejr på 88–36.

Gæsterne fra Aabyhøj scorede de første point i Kildeskovshallen tidlig søndag aften, og de førte 0–2 og igen 2–4, men så fik Danmarksmestrene lukket forsvaret og sat gang i angrebet.

Første periode sluttede 23–11 til SISU, og i de tre andre perioder var dominansen også tydelig med 13 eller 14 points forskel i hver. Det unge hold fra Aabyhøj havde meget svært ved at bygge deres angreb op, og de mistede bolden hele 37 gange. SISU derimod mistede kun 10 bolde, og det siger noget om kampen.

Kelly Meredith (12 point, 5 rebounds) og Bianca Morsø (8 point) spillede bedst hos gæsterne, mens SISU havde en vifte af spillere, der udmærkede sig, bl.a. Kiki Lund (15 point), Tea Jørgensen (7 point, 6 steals, 5 assists og 6 rebounds), Iben Soltau (13 point) og Katrine Dyszkant (11 point på 5 ud af 7 skud). Begge hold fik alle deres spillere på banen.

SISUs Coach Hrannar Holm var tilfreds med kampen. ”Vi vidste godt, at vi var favoritter i dag. Vores mål var at prøve nogle nye ting i forsvaret og holde dem under 40 point. Det lykkedes, og forhåbentlig er vi på den rette vej. Vi har endnu en stor kamp på onsdag, vores sidste EuroCup-kamp på hjemmebane, og vi håber, at vi kan overraske de store, stærke Russere bare en lille smule.”