Nyheder

SISU slår 79ers

At Sisu vinder en kamp er ikke underligt, i saer hvis det andre holdet mangler en af deres bedste spillere. 79Ers spiller uden Emilie Hesseldal der har startet saesonen som en ligaens bedste spillere og store profiler. Nu stopper hun helt med at spille kamper för at ha mulighed til at spille på Colorado State til naeste saesonen grundet af NCAA bestimmelser.

Trist för Dameligaen, ”uheldigt” för 79ers men en mulighed för Emilie. Vi kan bare önske Emilie held og lykke med det. För 79ers begynder en ny rejse og förhåbligt er det andre der stepper op.

Period 1 18-25
Kampen starter meget positivt för begge hold, Sisu löber og finder mange gode muligheder og 79ers viser at man taenker arbejde benhårdt i denne kamp. En masse energi, godt holdspill og gode individuelle prestationer fra begge holdens spillere gör det hele til en meget god förste periode. I saer Marie Malone viser at hun kan bruge sin störelse ind i faeltet og bidrar meget til Sisus spil.

Period 2 11-18
79ers har i den 2. perioden 2 ”uheldige” sekvenser hvor man i starten giver Sisu mulighed til at score 0-9, med bland andet 5 p fra Ida Tryggedsson. Også i sluttning af perioden scorer Sisu 0-5. Hvis du skal ha en chance mod Sisu er det lit för meget för at kampen skal bli taet. Trods det viser hjemmeholdet en god energi og vilje. Sisu er foran med 29-43 efter de förste 20 min.

Period 3 18-26
79ers forventede en Sisu press og zoneforsvar i den anden halvleg. Den kommer også men selvom Sisu får meget ud af den, er det meget annorledes end i grundspillet sidste året. Hörsholm finder mange gode lösninger med smarte afleveringer, men har også turn-overs og braender en del skud der koster meget. Ikke mindst kan du se det i at Sisu har en periode hvor de scorer 2-13 i starten af perioden og i den sidste minutten scorer de 0-6, trods det tabter 79ers perioden med ”kun” 8 p.

Period 4 16-17
Sisu er foran med 22 inden period 4 går igang og det er ikke noget tvivl om hvem der skal vinde. Med en period på 2-10 til Sisu, spiller hjemmeholdet den taettest af de 4 perioderne. Kampen var meget et spörgsmål om at starte noget nyt för hjemmeholdet og komme godt igang med en ”lære process”. Hjemmeholdet (med god stötten af tilskuerne) pröver alt men det er en forskel på holden som det er nu, spörgsmål er hvordan det ser ud senere i saesonen. Stort tillykke til Sisus sejr der var overbevisende.
Resultatet blir til sidst 63-86.

Topscorerscorer 79ers: Therese Deemand 17, Amalie Carnbring Bonde 10, Simone Ceccardi og Maja Gerlyng begge 9

Topscorer Sisu: Marie Malone 21, Ida Tryggedsson og Tea Jörgensen begge 15

Fire Starters; Therese Deemand (79ers) og Marie Malone (Sisu)