Nyheder

SISU øger til 2-0

Torsdag aften spillede SISU og BK Amager 2.semifinale mod hinanden i Kildeskovshallen.

I den første semifinale i lørdags var Amagers Emilie Fogelstrøm kommet til skade, men heldigvis ikke værre, end at hun var klar fra start i 2.semifinale.

Amager var da også det hold, som kom bedst fra start i kampen. De første minutter var ret lige, men fra midten af første periode trak Amager fra med lette scoringer, hvorimod SISU gik i stå, spillede langsomt og havde mange boldtab. Første periode endte 14-20 til Amager.

Anden periode ændrede på stillingen. SISU kom i gang og havde et 10-0 run fra slutningen af første periode til midten af anden periode til stillingen 23-20. De tre point holdt SISU sig foran med resten af perioden til halvlegsstillingen 29-26.

I tredje periode trak SISU igen fra ved at øge presset i forsvaret. Sammenspillet fungerede og SISU kom til mange åbne chancer. Perioden endte 24-12 til hjemmeholdet. Fjerde periode ændrede ikke karakteren på kampen. Resultatet blev 17-9 til SISU og en slutstilling på 70-47.

Kampen var præget af en del boldtab, men der var dog også mange positive momenter især i SISUs angrebsspil og i Amagers straffeprocent. SISU er noteret for 17 assists mod Amagers 3. Amager skød 96% fra straffelinjen, 24 af 25. Imponerende sikkert. SISUs solide forsvar gjorde dog, at Amager kun er noteret for 35 skud mod SISUs 66.

For Amager scorede Lauren Gregory 20 point (effektivitet på 19) mens Catharina Palm Jensen havde 10 point.

For SISU scorede Kiki Lund 17 point (effektivitet på 24), Mathilde Colding Poulsen 16 point (4 for 8 på tre’ere samlet skudprocent på 60%), Kailey Colonna havde 15 point efter at have udvist stor energi i både forsvar og angreb og Camilla Blands havde 12 point (og 13 rebounds).